Articolele din categoria EXTERN:

Accident Paris, bulevardul Champs-Elysees / Captură video

Accident CUMPLIT în Franța: O șoferiță a trecut pe roșu și a lovit GRAV patru trecători / INCREDIBIL ce ar fi consumat femeia

Accident incredibil petrecut, marți seara, pe bulevardul Champs-Elysees din Paris. O șoferiță a rănit grav patru trecători. Totul s-a petrecut, practic, într-o fracțiune de secundă. Din primele informații, se pare că femeia ar fi inhalat protoxid de azot (N2O), un gaz ilariant folosit în mod normal în medicină ca metodă de sedare conștientă, ce induce pacientului o stare de relaxare și cooperare, dar care permite păstrarea căilor respiratorii deschise și menținerea stării de conștientă, precum și toate reflexele nealterate.

Coronavirus Germania

Scenariul OPTIMIST avansat de ministrul Sănătății dintr-un stat european: Pandemia de COVID-19 se va încheia în primăvara lui 2022. Care este CONDIȚIA

În toată această avalanșă de informații legate de creșterea alamantă a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, presiune uriașă pe spitale și posibile restricții, iată că avem parte și de un scenariu mai optimist, luat în calcul de autoritățile germane. Ministrul sănătăţii din Germania, Jens Spahn, consideră că pandemia de COVID-19 se va încheia în primăvară lui 2020, atunci când s-ar putea ajunge la o imunitate colectivă în ţara sa. Pentru ca un astfel de scenariu să devină o realitate există și o condiție. Mai exact să nu apară noi variante ale coronavirusului împotriva cărora vaccinurile actuale să nu fie eficiente. 

Poliție Italia / Foto: ProfiMedia

Un șofer de TIR român a accidentat GRAV un motociclist de 17 ani, în Italia: Șoferul, la un pas să fie linșat

Accident teribil în Italia, provocat de un șofer de TIR român. Bărbatul este cercetat penal după ce a accidentat grav un motociclist în vârstă de 17 ani. Totul s-a petrecut în vreme ce șoferul de TIR încerca să intre într-o benzinărie și l-a lovit în plin pe motociclist. Prietenii victimei, care au asistat neputincioși la accident, au fost la un pas să îl linșeze pe român.

Adunarea Generală a Națiunilor Unite

Un înalt oficial aflat la Adunarea ONU de la New York, depistat cu COVID-19

Coronavirusul a ajuns și la Adunarea Generală a ONU, desfășurată zilele acestea la New York, acolo unde se află, de altfel, și președintele României, Klaus Iohannis. Mai exact, vorbim despre ministrul Sănătății al Braziliei, Marcelo Quiroga, care a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de guvernul brazilian și vine după ce preşedintele brazilian, Jair Bolsonaro, a vorbit, marţi, la Adunarea Generală a ONU. Liderul brazilian, care s-a aflat în preajma ministrului infectat, continuă să susțină ori de câte ori are ocazia că nu doreşte să se vaccineze anti-Covid.