Ludovic Orban. Foto: Inquam / Octav Ganea

Ludovic Orban vrea să continue coaliția cu USR-PLUS: ”E ca în box. Când ai un boxer cu alonjă, îl ții aproape”

Ludovic Orban a declarat că este deschis să continue colaborarea cu USR-PLUS dacă va câștiga alegerile, în ciuda atacurilor din ultima perioadă, pentru reîntregirea coaliției de guvernare. Președintele PNL le-a mai transmis liberalilor, la Arad, că partidul are nevoie de recredibilizare, în urma acțiunilor din ultima perioadă ale premierului Florin Cîțu.

POLITICĂMarcel Ciolacu. Foto: Inquam

Marcel Ciolacu: PSD nu mai vrea la putere fosta coaliție, singura opțiune sunt alegerile anticipate. Guvernul Cîțu e căzut!

Marcel Ciolacu a declarat, joi, că Guvernul Cîțu ”este căzut” cu sau fără moțiunea de cenzură și trebuie să ajungă în Parlament pentru un nou vot de încredere. Singura opțiune pentru depășirea crizei sunt alegerile anticipate, spune liderul PSD, care a precizat că PSD nu va mai accepta să revină la putere fosta coaliție PNL - USR PLUS - UDMR.

ACTUAL


Legea protecției consumatorului vulnerabil. CÂT este ajutorul de încălzire pentru români

Legea consumatorului vulnerabil. CÂT este ajutorul de încălzire pentru români și când vor fi compensate facturile uriașe

Legea consumatorului vulnerabil a primit undă verde din partea președintelui Klaus Iohannis și merge la promulgare. Milioane de familii așteaptă să beneficieze  de ajutorul de la stat promis de premierul Florin Cîțu pentru plata facturilor la gaze și energie. Ajutor de la stat care înseamnă, de fapt, că fiecare dintre noi va contribui la aceste compensații, anunță Realitatea PLUS.

ACTUAL