POLITICĂ

Petre Daea (foto: FB)Cristian Ghinea / Foto: Inquam Photos
Cristian Ghinea acuză un concurs trucat pentru o șefă din Ministerul Fondurilor Europene. Marcel Boloș: Nu există astfel de bazaconii
Fostul ministrul al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, susține că la minister se organizează un concurs trucat pentru a angaja un colonel din Serviciul Român de Informații pe post de director general. În replică, actualul ministru, Marcel Boloș, a afirmat că acuzațiile sunt false și că nu există nicio încercare de a aranja un astfel de concurs.

ACTUAL

 Euroins - imagine de arhivă
Zi de FOC în Parlament! Șefii ASF prezintă soluțiile pentru șoferii afectați de prăbușirea Euroins
Dezastrul de pe piața RCA se dezbate astăzi, în Parlament. Conducerea Autorității de Supraveghere Financiară va ajunge peste câteva ore în comisiile de specialitate, pentru a da explicații cu privire la felul în care este gestionată criza cauzată de retragerea autorizației Euroins. Tot astăzi, autoritatea ar trebui să prezinte o soluție pentru gestionarea prețurilor din piață.

ACTUAL


Petre Daea, ministru al Agriculturii
Ministrul Agriculturii intervine în scandalul subvențiilor! Petre Daea merge la Bruxelles să ceară mai mulți bani pentru fermieri
Întâlnire de urgență, astăzi, la Bruxelles între Petre Daea și comisarul european pentru agricultură! Ministrul Agriculturii a intervenit în scandalul subvențiilor oferite de Comisia Europeană pentru fermierii afectați de importurile de cereale ucrainene și încearcă să renegocieze schema de ajutor. Totul după ce fermierii de la noi l-au acuzat că nu a știut să negocieze, iar suma alocată României nu acoperă pierderile înregistrate.

ACTUAL