JUSTIŢIE

Percheziții Satu Mare și Maramureș - imagine de arhivă


gheorghe dinca

Alertă la Caracal, Poliția a fost alertată să intervină într-un caz asemănător cu cel al lui Gheorghe Dincă

La mai bine de 2 ani de la cazul celor 2 adolescente din Caracal, Alexandra și Luiza, sechestrate, molestate și, cel mai probabil, ucise de Gheorghe Dincă, un caz oarecum asemănător s-a petrecut tot în județul Olt.  Poliția a fost solicitată să intervină de urgență după ce o femeie a fost săltată în plin stradă și băgată într-un autoturism care a plecat în trombă. 

ACTUAL


Dorin Iacob, consultant politic Exclusiv

Dorin Iacob, informații-bombă din dosarul pentru Guvernul Cîțu în legătură cu achiziția de vaccinuri anti-COVID-19

Dosar-bombă în care este implicat premierul Florin Cîțu! Informația a fost anunțată de consultantul politic Dorin Iacob, în exclusivitate, la Realitatea PLUS. Potrivit documentelor obținute de Realitatea PLUS, Guvernul, condus de Florin Cîțu, ar fi obiectul cercetării pentru achiziția de vaccinuri anti-COVID-19, făcută în pofida recomandărilor ministerelor Sănătății și de Finanțe.

ACTUAL


Marin Anton

Fostul deputat Marin Anton, acuzat că a luat mită 5 milioane de euro, a fost CONDAMNAT la 5 ani de închisoare

Marin Anton, fost deputat PNL și fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, a fost condamnat, miercuri, de Tribunalul Bucureşti la cinci ani închisoare, fiind acuzat că a primit, în 2009, când era secretar de stat, o mită de 5,3 milioane euro de la reprezentantul unei companii italiene pentru acordarea unui contract de realizare a noului terminal de la Aeroportul Otopeni. În ianuarie 2019, Marin Anton a fost demis din funcția de președinte al PNL Giurgiu, după ce afirmase că familia lui va vota cu PSD dacă acest partid va da ordonanța privind amnistia.

ACTUAL