LIFESTYLE

Sursa foto: Arhivă
Valuri de scumpiri pe litoralul românesc. Cât costă un șezlong, la început de sezon
A început oficial sezonul de plajă și distracție, iar plajele au fost amenajate cu șezlonguri și beach-baruri. În acest an, însă, trebuie să scoatem mai mulți bani din buzunar. Sezonul acesta, prețul unui șezlong pleacă de la 20 de lei și poate ajunge până la 200 de lei, în funcție de stațiune. Turiștii spun că în ciuda scumpirilor, o dată pe an, merită să facă un efort financiar, pentru vacanță. 

ACTUALBIZAR

FRESH REFRESH

HOROSCOP

De ce-ți place să fii în centrul atenției
De ce-ți place să fii în centrul atenției, în funcție de zodie
Poate credeai că Leul este singurul nativ care adoră să stea sub lumina puternică a reflectoarelor... Ei bine, nu doar el se vrea admirat, ci și celelalte zodii, printre care ești și tu! Trebuie să recunoști că ai perioade în care îți dorești ca restul oamenilor să te observe sau să te laude pentru abilitățile tale. Este vorba despre nevoia de validare, pe care o simțim toți, cel puțin o dată, la un moment dat în viață.Cum să faci un bărbat să te dorească, în funcție de zodie
Cum faci un bărbat să te dorească în funcţie de zodie
Fiecare zodie este condusă de anumite caracteristici în ceea ce priveşte iubirea şi modul de a cuceri sau a se lăsa cucerită de o altă persoană. Succesul pe care îl putem avea în relaţionarea cu o altă persoană este să-i vorbim pe limba ei pentru că aceasta să reacţioneze şi să răspundă pozitiv intenţiei noastre. Așadar, cum îl faci pe cel pe care-l placi să te dorească? Noi am descoperit câteva secrete, pe care astrele le-au ascuns bine, despre cum l-ai putea face să te dorească în funcție de zodie.

LUMEA ANIMALELOR

MODĂ & FRUMUSEŢE8 instrumente de care ai nevoie pentru a obține coafuri perfecte acasă
8 instrumente de care ai nevoie pentru a obține coafuri perfecte acasă (P)
Știm că obținerea coafurii perfecte nu este o sarcină ușoară. Nu numai că avem nevoie de îndemânare și de o doză mare de răbdare, dar trebuie să avem la îndemână și produsele potrivite. Pentru ca tu să te apuci de treabă și să obții un rezultat excelent, iată de ce produse ai nevoie pentru a obține cele mai frumoase coafuri chiar la tine acasă, fără să mai fie nevoie să te deplasezi sau să cheltui sume mari de bani în mod repetat.


MONDEN

TIMP LIBER

TRAVEL