Ce a pățit un turist american venit în vacanță în România

Ce a pățit un turist american venit în vacanță în România. Salvamont: "Nu a avut habar unde vine și a făcut atac de panică"

Un turist american, venit într-o vacanță în munții din România, a avut nevoie de ajutorul echipelor de salvatori când s-a trezit înconjurat de zăpadă în Făgăraș. Deși nu era echipat cu ținută de iarnă, americanul a reușit să supraviețuiască gerului din noaptea de miercuri spre joi pentru că a avut inspirația să ia cu el un cort în care s-a adăpostit până la venirea salvamontiștilor.

LIFESTYLEBIZAR

FRESH REFRESH

„Cașcavalul de Săveni” - marcă protejată în Uniunea Europeană Foto: Ministerul Agriculturii

„Cașcavalul de Săveni” - marcă protejată în Uniunea Europeană. România ajunge la 8 produse tradiționale incluse în Registrul UE

Comisia Europeană a aprobat cererea de înscriere a denumirii „Cașcaval de Săveni”, produs în România, în Registrul indicațiilor geografice protejate (IGP). Este al 8-lea produs românesc protejat la nivelul spațiului comunitar, alături de Magiunul de Topoloveni, Salamul de Sibiu sau Cârnații de Pleșcoi.  

HOROSCOP

LUMEA ANIMALELOR

MODĂ & FRUMUSEŢE


Silviu Iordache, noul director ARACIP, numit de ministrul Sorin Cîmpeanu Foto: Facebook.com Video

Școlile și grădinițele din România, la mâna unui fost manechin de lenjerie intimă - Primele declarații, pline de... cacofonii

Noul președinte al agenției care autorizează școlile și grădinițele, va fi un fost manechin de lenjerie intimă. Un susținător activ al partidului lui Victor Ponta, Silviu Iordache a ținut să scrie în CV-ul său că a organizat, timp de nouă ani, „Balul Bobocilor” la două licee. Contactat de Realitatea PLUS, Silviu Iordache a spus că este supus unui bullying. Cacofoniile au fost nelipsite din explicațiile celui care va asigura calitatea învătământului preunivesitar.
MONDEN


Corina Chiriac Video

Corina Chiriac a donat sute de piese de patrimoniu - Colecția de artă a artistei, admirată de fani la Muzeul de Istorie

Sute de obiecte de patrimoniu din colecția personală a marii artiste Corina Chiriac au fost donate Muzeului Național de Istorie a României, potrivit Realitatea PLUS. Colecția cuprinde obiecte de suflet printre care și trofeul Cerbul de Aur câștigat de cântăreață în 1971, dar și rochii și instrumente muzicale. Exponatele vor putea fi văzute de luna viitoare în cadrul muzeului. 
TIMP LIBER

TRAVEL