ALTE SPORTURICozmin Gușă
Cozmin Gușă: Zelenski mută războiul din Ucraina în sportul mondial, presează/șantajează companiile ce finanțează Comitetul Internațional Olimpic. Noi să milităm pentru normalitate!
Competițiile mondiale din sporturile olimpice s-au desfășurat în ultimul an fără participarea sportivilor ruși și belaruși, federațiile sportive internaționale respectând astfel recomandarea Comitetului Internațional Olimpic, care viza excluderea acestora din întreceri, în urma invaziei ruse a Ucrainei din februarie 2022. Un editorial scris de Cozmin Gușă.

EXTERN


Moarte învăluită în mister
Fost sportiv, moarte misterioasă la 42 de ani. Mama acuză că decesul ar fi survenit după doza booster: declarații dramatice - VIDEO
Apar tot mai multe controverse legate de efectele adverse ale vaccinului anti-COVID. O mamă a făcut acuzații grave în direct la Realitatea PLUS. Femeia a povestit că și-a pierdut fiul de 42 de ani, sportiv de performanță și fără probleme de sănătate, după ce acesta s-ar fi vaccinat cu a treia doză. Urmează informații cu puternic impact emoțional.

ACTUAL