TRAVEL










Copac doborât pe șine din cauza zăpezii, oameni blocați în tren
Iarna a revenit în forță, după temperaturi de 30 de grade! Copac doborât pe șine din cauza zăpezii, oameni blocați în tren
Vreme anormală, în luna aprilie! Ninge de ore bune în mai multe zone din țară, în plină primăvară, după temperaturile de peste 30 de grade Celsius. Din cauza zăpezii, circulația feroviară a fost oprită temporar pe Valea Jiului, după ce un copac a căzut pe șinele de tren. Totodată, la Rânca, autoritățile au ieșit cu autospeciale pentru a înlătura zăpada de pe carosabil, dar și pentru a împrăștia pe șosele material antiderapant. În același timp, la Straja, Petroșani sau Olt s-a așternut un strat consistent de zăpadă. 

ACTUAL


















Țările nordice au politici restrictive față de consumul de alcool
Ce să nu faci dacă ajungi în Norvegia. Puțin știu asta, iar consecințelor pot fi serioase
„Câte bordeie, atâtea obiceie”, spune o zicală românească de care trebuie să ținem cont când ne pregătim să plecăm în străinătate. În general, avem tendința de a considera că doar în afara spațiului european ne putem confrunta cu situații și tradiții străini, iar acest lucru este în mare măsură adevărat. Cu toate acestea, putem avea surprize și în locuri unde nu ne-am aștepta. De exemplu, ce trebuie să știți dacă vă planificați o excursie în Norvegia? 

LIFESTYLE



Capcanele din ofertele all-inclusive
Capcanele din ofertele all-inclusive. Cum să te bucuri de toate avantajele vacanței, sfaturi de la un expert
Vacanța într-o stațiune all-inclusive este una dintre opțiunile preferate ale călătorilor dornici de relaxare și confort, oferindu-le posibilitatea de a se bucura de facilități și servicii complete fără a-și face griji în privința costurilor suplimentare. Cu toate acestea, mulți oaspeți trec cu vederea anumite detalii care ar putea îmbunătăți experiența lor de vacanță, conform observațiilor unui expert în turism care a vizitat multiple stațiuni all-inclusive din întreaga lume. Astfel, importanța acordată atenției la detalii și la beneficiile adiționale oferite de stațiune devine evidentă în crearea unei experiențe de vacanță cu adevărat memorabilă.

ACTUAL