TRAVEL


Vouchere de vacanță și pentru angajații din sectorul privat
Vouchere de vacanță și pentru angajații din sectorul privat. Câți bani ar putea primi românii
Senatorul PNL Eugen Ţapu-Nazare, liderul senatorilor PSD Ştefan-Radu Oprea şi senatorul UDMR Lorand Turos au depus, marţi la Senat, un proiect de lege care modifică ordonanţa de urgenţă a Guvernului 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanţă, în sensul în care de la 1 ianuarie 2024 şi angajaţii din mediul privat să primească vouchere de vacanţă, nu doar bugetarii, în valoare de 1.450 lei pentru fiecare salariat, până la 31 decembrie 2026.

ACTUAL


Scandalul Bîstroe. Oficiali din România și Ucraina, față în față / Foto: Inquam Photos
Scandalul Bîstroe. Oficiali din România și Ucraina, față în față. Guvernul cere verificări. Anca Alexandrescu, investigație amplă: ce NU se spune despre dragări
Discuții cruciale, astăzi, în scandalul Bîstroe. Oficialii români și cei ucraineni discută pe tema lucrărilor făcute pe canalul Bâstroe, chiar înainte de vizita Comisiei Europene. Între timp, țara noastră încă așteaptă acordul regimului de la Kiev ca să putem face măsurători pe canal. Anca Alexandrescu și echipa Realitatea PLUS încep, astăzi, cea mai amplă anchetă jurnalistică pe canalul Bîstroe, de unde vor relata care este situația reală. 

ACTUAL

Departamentul de Stat SUA recomandă evitarea mai multor țări
Șterge aceste țări de pe lista ta de călătorii! Departamentul de Stat al SUA a publicat topul celor mai periculoase state din lume
Plăcerea de a vizita diverse țări și de a cunoaște obiceiurile locale poate întâmpina o serie de dificultăți în unele regiuni ale globului. Există state măcinate de conflicte interne, tulburări civile, criminalitate, război și multe alte evenimente care se pot transforma orice vacanță într-un adevărat coșmar pentru turiști. De aceea, Departamentul de stat al SUA, citat de publicația Insider, a întocmit un top al celor mai periculoase țări din lume, care trebuie evitate cu orice preț și șterse de pe harta turismului, cel puțin pe termen scurt și mediu:

ACTUAL


Câți bani poți primi despăgubire pentru un zbor anulat sau întârziat WizzAir?
Câți bani poți primi despăgubire pentru un zbor anulat sau întârziat WizzAir? (P)
Necesitatea de a zbura în scop de business, dar și preferința crescândă pentru vacanțe peste granițe au dus la o creștere uriașă a cererii pentru rute de zbor. Mulți oameni preferă să profite de ofertele companiilor aeriene pentru a merge în city-break-uri și vacanțe, iar zborurile low-cost sunt în top. Odată cu creșterea interesului, dar și a nevoii de a călători peste hotare, zborurile anulate și întârziate au ajuns să fie evenimente de care ne lovim din ce în ce mai des.

LIFESTYLE