Abonamentele STB care expiră vor fi prelungite / Foto: Inquam Photos, Octav Ganea

Abonamentele STB care expiră vor fi prelungite. Directorul general anunță măsuri dure pentru greviști

Directorul general al STB, Adrian Criţ, a anunţat, marţi, că se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au participat la declanşarea protestului ilegal, aceştia urmând a fi cercetaţi de Comisia de disciplină. Criţ a precizat că vor exista „cu siguranţă” concedieri, anunţând, totodată, că există foarte multe solicitări de angajare. În plus, directorul STB a precizat că toate abonamentele vor fi prelungite cu durata grevei.

SOCIAL
Percheziții
Percheziții în județul Argeș, la persoane bănuite că au obținut împrumuturi cu documente FALSE: Prejudiciul este URIAȘ
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, efectuează în această dimineață 5 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de obținerea unor împrumuturi prin utilizarea unor documente false. Prejudiciul estimat, până în prezent, este de aproape 500.000 de lei. 

ACTUAL


Coronavirus
O localitate din Ilfov se apropie de incidența de 20 de cazuri la mia de locuitori! Rate URIAȘE în alte 39 din cele 40 de orașe și județe ilfovene
Incidențele locallităților din județul Ilfov. Cea mai mare rată o înregistrează, în continuare, localitatea Corbeanca, care a înregistrat o creștere fulminantă, astăzi, de la valoarea de17,4 cazuri la mie (duminică și sâmbătă) la 19,57. Creșteri majore au înregistrate și orașele și comunele Otopeni, Voluntari, Mogoșoaia și Chiajna. Îngrijorător este și fatul că, în total, 39 din cele 40 de orașe și comune ilfovene au o rată de infectare de peste 3 la mie. Nuci este singura localitate cu o incidență de doar 1,85. 

ACTUAL