Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Bărbat cu un cutter
Femeie tăiată pe față într-o sala de judecată din Constanța: cine o amenința cu MOARTEA de câteva luni
Un caz șocant a avut loc la Constanța. O femeie a fost tăiată pe față cu un cutter de fostul soț, chiar în sala de judecată. Cei doi se aflau în proces de custodie. Potrivit rudelor, femeia era amenințată de câteva luni și avea chiar și un ordin de protecție împotriva bărbatului. Victima a fost grav rănită și a fost dusă de urgență la spital. Agresorul a fost reținut de polițiști. Informații cu un puternic impact emoțional. 
Adrian Chesnoiu Sursa foto: Facebook
Adrian Chesnoiu demisionează din toate funcțiile după acuzațiile DNA: „NU am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție”
Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii, a anunțat joi că demisionează din toate funcțiile deținute după ce procurorii anticorupție au cerut ridicarea imunității parlamentare pentru acuzații de corupție. Deputatul PSD a precizat că demisionează din Guvern și se autosuspendă din rândul social-democraților. Acesta a mai transmis că este nevinovat, după acuzațiile de DNA.
Costel Alexe, președintele CJ Iași, fost ministru al Mediului
Costel Alexe, acuzații după ce a fost trimis în judecată pentru luare de mită: Cum se apără șeful CJ Iași - VIDEO
Actualul președinte al Consiliului Județean Iași - Costel Alexe susține că este nevinovat și acuză că trimiterea sa în judecată pentru luare de mită și instigare la delapidare în timpul mandatului de ministru al Mediului s-a făcut fără „o probă concretă împotriva mea”. Aceasta a anunțat că va demonta acuzaţiile ce i se aduc și susține că dosarul este alcătuit pe speculații.