Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Donald Trump și Liviu Dragnea, în 2017
Răsturnare de situație pentru Liviu Dragnea. Toate probele într-un dosar al fostului lider PSD au fost anulate, judecata se reia de la zero
Dosarului în care fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea era acuzat pentru trafic de influenţă în legătură cu prezenţa sa la ceremonia de inaugurare a preşedintelui Donald Trump, în 2017, se reia de la zero. Curtea de Apel Bucureşti a dispus definitiv, vineri, restituirea la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru refacerea rechizitoriului.
Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu încă de când era minoră a fost reținut / Foto: Inquam Photos
Profesorul de 62 de ani care se iubea cu o elevă de liceu încă de când era minoră a fost reținut. ȘOC la percheziții
Este anchetă uriașă la Liceul Lucian Blaga, din Capitală, după ce pe rețelele de socializare s-a viralizat o filmare în care apar o fată de 18 ani și profesorul ei de Geografie, de 62 de ani. Colegii de școală spun că cei doi au o relație încă de pe vremea când fata nu era majoră, motiv pentru care polițiștii au deschis dosar penal pentru act sexual cu un minor. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!
Audieri-maraton în cazul deceselor suspecte de la Spitalul Sf.  Pantelimon din Capitală/ Foto: Facebook
Audieri-maraton în cazul morți suspecte de la Spitalul Sf. Pantelimon din Capitală. Polițiștii vor să afle ce știu asistentele: 4 anchete, în desfășurare
Anchetatorii au început vineri dimineață audierile în dosarul penal deschis în urma valului de morți suspecte de la Spitalul "Sfântul Pantelimon" din Capitală. Cazul a ajuns în atenția opiniei publice în urma acuzațiilor lansate de un asistent medical, potrivit cărora, în perioada 4-7 aprilie în Secția de Anestezie-Terapie Intensivă (ATI) a spitalului ar fi decedat 17 pacienți. Potrivit sursei citate, decesele ar fi survenit în urma reducerii dozei de Noradrenalină, medicament care îi ține în viață pe bolnavii intubați. Tot vineri dimineață, la unitatea medicală au ajuns și Corpul de control al ministrului Alexandru Rafila. La anchetă participă, de asemenea, și Colegiul Medicilor. 
Cazul cadavrului mutilat aruncat pe un câmp de lângă A1: sângele găsit în casa afaceristului turc este al victimei.
Cazul cadavrului mutilat aruncat pe un câmp de lângă A1: sângele găsit în casa afaceristului turc este al victimei. Probe cheie ridicate din casa suspectului
După aproape 14 ore de percheziții la casa afaceristului turc din Rahova, principalul suspect în cazul crimei din Dâmbovita, procurorii au găsit mai multe pete de sânge în locuință, dar și sârmă similară cu cea găsită lângă cadavrul din câmp. Mirela, femeia găsită moartă, s-ar fi întâlnit cu el chiar în ziua în care a dispărut. Vecinii spun că bărbatul era agresiv și se certa des cu ei, iar pe femeia găsită tranșată lângă autostradă au văzut-o de mai multe ori acasă la bărbat. Bărbatul a fost reținut de autorități. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional!
Imaginea mai multor personalități publice din România a fost utilizată în reclame false
Burduja a depus plângere penală la DIICOT în dosarul reclamelor false care-i folosesc imaginea şi vocea
Ministerul Energiei anunţă că a fost depusă plângere penală la DIICOT după ce imaginea şi vocea ministrului Sebastian Burduja au fost folosite ilegal într-un videoclip deepfake şi într-un articol fake news, care susţin ”în mod fals promovarea de către ministrul Energiei a unei platforme investiţionale create de două companii, cu promisiunea unor câştiguri financiare pentru cetăţeni”. 
Carmen Adamescu
Cum și-a curățat de bani Carmen Adamescu soțul: tun de milioane de euro. Anchetă uriașă după moartea milionarului - date bombă din dosar. VIDEO
Averea lui Dan Adamescu, unul dintre cei mai bogați români, a ajuns mărul discordiei între moștenitorii săi. Carmen Adamescu este cea care a deschis procesul de succesiune și îl cheamă în judecată în calitate de pârât pe fiul milionarului. De altfel, după 6 ani de anchetă, procurorii au trimis-o în judecată pe văduva lui Dan Adamescu, acuzată fiind că a delapidat zeci de milioane de lei din firmele soțului.