Articolele din categoria POLITICĂ:

Marcel Ciolacu - președintele PSD
Marcel Ciolacu vrea cercetarea banilor de la Budapesta - Guvernul maghiar pompează sute de milioane de euro într-o uriașă rețea de fundații
Marcel Ciolacu spune că finanțările primite de fundațiile controlate de liderii UDMR ar trebui cercetate de instituțiile statului. Guvernul maghiar pompează sute de milioane de euro într-o uriașă rețea de fundații și persoane fizice din Transilvania. Multe dintre aceste organizații sunt conduse chiar de lideri ai UDMR, precum ministrul mediului Tanczos Barna. 
95% dintre proiectele depuse pe cele trei apeluri finalizate din PNRR sunt eligibile - Anunțul ministrului Dezvoltării
95% dintre proiectele depuse pe cele trei apeluri finalizate din PNRR sunt eligibile - Anunțul ministrului Dezvoltării
Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Bistriţa, că aproximativ 95% dintre proiectele depuse pe cele trei apeluri finalizate din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă sunt eligibile, iar în trei cazuri s-au făcut deja plăţi către autorităţile publice locale.
Viktor Orban (sursă FB)
Viktor Orban va fi citat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Asztalos Csaba: "Nu am mai avut o astfel de situație"
Premierul ungar Viktor Orban va fi citat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD). Anunțul a fost făcut, vineri, de șeful CNCD, Asztalos Csaba, care spune că nu s-a mai confruntat cu o astfel de situație până în prezent. Demersul vine în urma sesizării oficiale făcute de deputatul PNL Alexandru Muraru cu privire la discursul susținut de Orban la Băile Tușnad, la finalul lunii iulie.
Marcel Ciolacu, președintele PSD Foto: INQUAM/ Ilona Andrei Video
Marcel Ciolacu vrea PREȚ reglementat la încălzire și VOUCHERE pentru lemnele de foc
Marcel Ciolacu vine cu o nouă variantă de reglementare a pieței energiei, PSD propune un preț stabilit de stat pentru utilizatorul casnic, spitale, școli și grădinițe. De asemenea, președintele PSD a anunțat că la guvern sunt analizate mai multe variante pentru a ajuta românii care se încălzesc cu lemne. O variantă ar fi acordarea de vouchere pentru lemne de foc, a mai spus Marcel Ciolacu.
Adrian Mititelu
Patronul FCU Craiova face DEZVĂLUIRI BOMBĂ și ACUZAȚII GRAVE despre un fost premier! Gabi Morariu: Sunt două motive pentru care politicienii și serviciile vor fotbal
Practicile statului paralel din anii de glorie ai mandatului lui Traian Băsescu sunt mărturisite de tot mai multe personaje. Ce povestește Adrian Mititelu despre cum s-ar fi implicat în dosarul lui Victor Ponta și George Maior?Dar și ce i-a răspuns fostul premier patronului Craiovei! Oare așa să fie? Fotbalul le-a luat mințile precum politică? La toate aceste întrebari Anca Alexandrescu a căutat răspuns, alături de invitații săi, în ediția de joi seara a emisiunii "Culisele Statului Paralel", de la Realitatea PLUS.
Liviu Dragnea / Foto: Inquam Photos
Liviu Dragnea, declarații SURPRINZĂTOARE despre Băsescu. Anca Alexandrescu: "Pe mine m-a lăsat mască. Nu sunt de acord..."
“Pot să mă înjure mulți, dar o spun! Traian Băsescu este un om care mi-a făcut foarte mult rău. Condamnarea la referendum a fost comandată de el și susținută până la capăt, dar nervii nu pot să-mi întunece rațiunea. Băsescu a fost un patriot”. Au fost cândva prieteni, dar apoi au devenit dușmani de moarte. Ce l-a determinat pe Liviu Dragnea să spună așa ceva despre fostul președinte și ce spune despre ce i se întâmplă astăzi lui și familiei lui? Subiectul a fost dezbătut, joi seara, într-o nouă ediție explozivă a emisiunii Culisele Statului Paralel, de la Realitatea PLUS. 
Sursa foto: Pixabay
Foști demnitari, trai de lux și după mandat - averi fabuloase, contracte "fără număr" cu statul
Foștii demnitari ai României se bucură de un stil de viață care le permite să își îndeplinească orice ambiție. Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, de la începutul acestui an, a câștigat 3 milioane de lei din contractele pe care le are cu statul. Un alt fost ministru al Transporturilor, Radu Berceanu își urmează în prezent visul de a proiecta și pilota avioane.