Articolele din categoria POLITICĂ:

Rares Bogdan este încrezător în succesul lui Cătălin Cârstoiu
Rareș Bogdan iese la atac după sondajele pentru Primăria Capitalei: Piedone va mai pierde din turație
Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, iese la atac după apariția sondajelor în care Cristian Popescu Piedone este dat ca mare favorit, cu peste 40% din voturi. Acesta a declarat că actualul primar al sectorului 5 va mai pierde din voturi în timpul campaniei și va începe să câștige teren abia în momentul în care electoratul PSD și PNL se va alinia în spatele lui Cătălin Cîrstoiu. 
Klaus Iohannis
Iohannis a semnat decretele. Drapelul de luptă, acordat DGPI şi Institutului '"Cantacuzino" din Capitală
Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind acordarea Drapelului de luptă Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI) şi Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino", anunță Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat remis marți. Primul se află în subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), iar cel de-al doilea a Ministerului Apărării Naționale (MApN).
George Simion
George Simion anunță că AUR ar putea să boicoteze alegerile locale: Suntem dispuși să facem gesturi extreme
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat marţi, la Parlament, că formaţiunea ia în calcul şi va propune şi altor forţe politice, să boicoteze alegerile locale, dacă proiectul AUR privind două tururi de scrutin la alegerile locale nu este adoptat de Parlament. ”Suntem dispuşi să facem gesturi extreme, dar democratice, pentru a ne manifesta dezaprobarea”, a mai spus Simion. 
Florin Călinescu nu crede în sondajele apărute Exclusiv
Florin Călinescu, explicație spumoasă despre candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei: S-au băgat sub plapumă și au făcut un copil, Cîrstoiu
Liderii PSD au umilit-o pe Gabriela Firea, după ce i-au promis că va fi candidatul partidului la primăria Capitalei, este analiza explozivă făcută în exclusivitate de Florin Călinescu la Realitatea PLUS. În stilul său caracteristic, jurnalistul a taxat desemnarea lui Cătălin Cîrstoiu drept candidat din partea coaliției la primăria Bucureștiului. 
Ministul Muncii a făcut anunțul: Când vor primi pensionarii deciziile cu majorările de pensii
Ministul Muncii a făcut anunțul: Când vor primi pensionarii deciziile cu majorările de pensii
Marea recalculare a pensiilor este pe ultima suta de metri, iar pensionarii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cât vor primi lunar, după aplicarea noii legi. Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a vorbit la Realitatea Plus despre aceste pregătiri și, mai mult, a dat o dată la care seniorii vor primi noile decizii. Mai mult, oficialul de la  Ministerul Muncii a clarificat o serie de întrebări din domeniul pensiilor de stat, cum ar fi cea de–a treia majorare a pensiilor din ianurie 2025, supraimpozitarea pensiilor, stagiile de cotizare, punctele de stabilitate, indeminizatia minima sociala
Lasconi a recunoscut că adevărul poate fi incomod în politică Exclusiv
Elena Lasconi a dat cărțile pe față la Culisele Statului Paralel. L-ar susține pe Iohannis pentru șefia NATO? Dacă au nevoie de oameni care să nu facă nimic, DA!
Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, a făcut o serie de declarații-bombă în interviul unu la unu cu jurnalista Anca Alexandrescu, în cadrul emisiunii Culisele Statului Paralel. Edilul a făcut precizări despre scandalul cu liderii propriului partid, dar a făcut și un comentariu extrem de ironic despre candidatura președintelui Klaus Johannis la șefia NATO.
Cozmin Gușă
Gușă: Politicienilor români le-a păpat pisica limbile, dar când va bate Trump palma cu Putin, vor face coadă la ambasada Rusiei!
Liderii țărilor din NATO și din UE, nu mai vorbesc despre ceilalți din lume, și-au exprimat cu toții compasiunea și solidaritatea cu drama rușilor în urma carnagiului de la Moscova; nu a mai contat în cazul euroatlanticilor ipostaza de inamici, așa cum e normal în fața unei orori. Mai mult decât atât, mulți, cum ar fi vecinii noștri sârbi, frați ortodocși, au organizat și un moment de reculegere pe cel mai mare stadion de fotbal al țării. Un editorial semnat Cozmin Gușă.
Se schimbă legea pentru cei care fac trafic de droguri! Klaus Iohannis a semnat DECRETUL
Se schimbă legea pentru cei care fac trafic de droguri! Klaus Iohannis a semnat DECRETUL
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 25 martie 2024, mai multe decrete, printre care și decretul pentru promulgarea Legii privind Registrul naţional automatizat cu privire la persoanele care au comis infracţiuni din sfera traficului de droguri, precum şi pentru completarea Legii nr. 76/2008 privind organizarea şi funcţionarea Sistemului Naţional de Date Genetice Judiciare (PL-x 816/27.12.2023).
Alin Nica
PNL Timiș se opune alianței cu PSD. Alin Nica: Nu e normal ca în judeţul în care Iohannis a câştigat alegerile cu 80% şi unde PSD obţine scoruri cu o cifră, să vină cineva să impună o alianţă
Delegaţia din Timiş a votat în unanimitate împotriva alianţei electorale cu PSD la Consiliul Naţional Extraordinar al PNL, convocat duminică seara. Toţi cei 21 de delegaţi ai judeţului Timiş au votat împotriva acestei alianţe pe care liberalii timişeni o consideră nefirească, anunţă filiala într-un comunicat transmis luni dimineaţă.