Articolele din categoria POLITICĂ:

Laura Codruța Kovesi / Foto: Profi Media
Primul caz al lui Kovesi în Bulgaria s-a încheiat cu o condamnare cu suspendare
”Marile“ dosare de care se ocupă Kovesi la Parchetul General: mită de 2.500 de euro. Primul rechizitoriu pe care parchetul condus de Codruța Kovesi l-a trimis în instanța din Bulgaria s-a sfârșit cu o condamnare cu suspendare în primă instanță. Mai exact, un oficial bulgar este acuzat că a primit mită 5.000 de leva, adică un pic peste 2.500 de euro pentru a acorda subvenții din fonduri europene.
Claudiu Târziu și George Simion
George Simion, lecție de IPOCRIZIE. Toți senatorii AUR și-au votat majorarea veniturilor, Simion îi amenință cu sancțiuni pe deputați
Ipocrizie maximă din partea liderului AUR George Simion. După ce absolut toți senatorii formațiunii, inclusiv fostul co-lider CLAUDIU TÂRZIU, au votat în favoarea amendamentului care prevede mărirea indemnizațiilor pentru demnitari, Simion îi amenință cu excluderea din partid pe deputații care vor face acest lucru. Pentru a-i scuza pe senatorii partidului, în frunte cu fostul co-lider Claudiu Târziu, Simion a afirmat că unii ar fi votat fără să știe exact ce prevedere ordonanța.
Klaus Iohannis Video
Klaus Iohannis, către românii din SUA: „România merge bine, economia crește. Guvernul și românii nu stau degeaba”
România merge bine și are creștere economică. Este declarația făcută de președintele Klaus Iohannis în fața românilor, pe care i-a întâlnit în San Francisco. În ciuda crizei energetice, președintele Iohannis a dat asigurări că românii vor avea parte de o iarnă liniștită. Președintele României a reamintit cu acest prilej și de importanța dezvoltării de reactoare modulare, inovate de Statele Unite în țara noastră.