Articolele din categoria POLITICĂ:

Președintele României - Klaus Iohannis
Klaus Iohannis, în SUA: „Conflictele prelungite, precum cele din regiunea Mării Negre, trebuie gestionate fără întârziere”
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, în cadrul intervenţiei la Adunarea Generală ONU, că pacea este, în continuare, ameninţată de cele mai grave provocări de la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, fiind cu toţii martori, din data de 24 februarie, la consecinţele dramatice ale războiului ilegal şi neprovocat declanşat de Federaţia Rusă. Președintele participă la segmentul de nivel înalt al celei de-a 77-a sesiuni a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, New York, Statele Unite ale Americii.
Nicolae Ciucă intervine în scandalul tinerilor liberali - Explicații după primul demis: „Modul în care s-a comportat este incompatibil cu funcția publică”
Nicolae Ciucă intervine în scandalul tinerilor liberali - Explicații după primul demis: „Modul în care s-a comportat este incompatibil cu funcția publică”
Conducerea Partidului Național Liberal a decis să ceară lui Octavian Oprea să își dea demisia din toate funcțiile deținute la nivelul partidului în urma noilor imagini apărute de la petrecerea TNL. Premierul liberal Nicolae-Ionel Ciucă l-a demis pe Octavian Oprea din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României.
Se stinge lumina în Parlament
Se stinge lumina în Parlament. Angajații Senatului, somați prin e-mail să facă economii
Becuri led, cu senzori de prezență, televizoare clasa A și calculatoare închise între anumite ore. Sunt măsurile luate în Senat pentru reducerea consumul de energie. Mai mult, angajații vor fi somați prin e-mail să facă economie, anunță conducerea instituției. Dacă până în prezent, clădirea era iluminată în exterior toată noaptea, de acum luminile vor fi aprinse doar câteva ore. Celebrele candelabre vor fi și ele stinse în anumite zile. Iar în vacanța parlamentară, activitatea celorlalți angajați va fi redusă. 
Nicolae Ciucă: „Întregul Guvern este implicat pentru aderarea României la Spațiul Schengen”
Nicolae Ciucă: „Întregul Guvern este implicat pentru aderarea României la Spațiul Schengen”
Prim-ministrul Nicolae Ionel-Ciucă a avut, la Palatul Victoria, prima întâlnire cu reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României, după semnarea acordului de colaborare din luna iunie 2022. Semnarea acordului de colaborare privind consultarea între Guvernul României și membrii Coaliției pentru Dezvoltarea României a reprezentat un act de normalitate și de respect față de importanța rolurilor pe care fiecare dintre noi îl are în societate.
Elena Udrea și Adrian Alexandrov
Mesaj EMOȚIONANT transmis de Elena Udrea, pe Facebook, de ziua fiicei sale: "Oriunde aș fi te iubesc cel mai mult pe lumea asta"
Elena Udrea a scris un mesaj emoționant, marți, pe contul său de Facebook. Mesajul îi este adresa fiicei sale, Eva Maria, care împlinește 4 ani și căreia fostul ministru al Turismului îi urează să crească sănătoasă și fericită. Udrea îi cere fiicei sale să nu uite că "în fiecare clipă" gândurile ei sunt la ea și că oriundear fi pe ea o iubește "cel mai mult pe lumea asta".
George Simion, nuntă la Măciuca / Foto: Inquam Photos
CULISELE STATULUI PARALEL. Cine este Dan Filimon, omul din spatele lui George Simion
Dan Filimon a fost membru PNȚCD, dar a fost dat afară din partid pentru atitudini pro ruse. Mai cu seamă, din cauza legăturilor cu gruparea lui Alekandr Dughin, ideologul Kremlinului, care acționează în România prin grupările ultra religioase și pro avort. Despre Dan Filimon se mai știe că a făcut parte, ca principal sponsor, din gruparea care l-a susținut pe Marian Munteanu în candidatura pentru Primăria Capitalei în 2016. În PNL s-a vorbit că, în spatele retragerii lui Ludovic Orban de la candidatură s-ar fi aflat tocmai acest grup.
Carmen și Klaus Iohannis/ Foto: Facebook Andreea Tincu
Carmen Iohannis, alături de președintele României la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă la dineul de la Palatul Buckingham
Carmen Iohannis participă alături de președintele României la funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a, eveniment organizat, astăzi, la Westminster Abbey din Londra. Ca de fiecare dată, ținuta Primei Doamne este un subiect care nu poate fi trecut cu vederea, datorită naturii excepționale a momentului, având în vedere că vorbim de cel mai longeviv monarh britanic.