POLITICĂ










Piedone, paradă cu tricouri după depunerea oficială a candidaturii pentru București: Da, eu sunt Peppa Pig/ Captură video
Piedone, paradă cu tricouri după depunerea oficială a candidaturii pentru București: Da, eu sunt Peppa Pig
Cristian Popescu Piedone și-a depus, oficial, candidatura pentru Primăria Municipiului București. Actualul edil al Sectorului 5 a făcut circ cu această ocazia și a prezentat două tricouri pe care susține că le vor purta oamenii care îl vor vota. Totodată, Piedone și-a atacat contracandidații și a declarat că PSD ar trebui să îl susțină dacă se așteaptă la o victorie în toamnă. 

POLITICĂ


Documentele profesionale ridică o serie de semne de întrebare Exclusiv
Cum a devenit Cătălin Cîrstoiu medic primar cu 4 ani mai devreme. Documente-bombă prezentate de Realitatea Plus
Informații-bombă dezvăluite de Realitatea Plus. Postul de televiziune a obținut în exclusivitate adeverințele cu care medicul Cătălin Cîrstoiu și-a obținut specializările. Potrivit datelor, acesta a reușit să devină medic primar cu cel puțin 4 ani mai devreme. Mai mult, ortopedul a reușit să-și scurteze și rezidențiatul, dar și perioada de specializare. Culmea, totul s-a întâmplat în timpul mandatelor de primar și de președinte ale nașului său, Traian Băsescu. Cotractat de Realitatea Plus, medicul a refuzat să ofere explicații, dar a afirmat că ar fi vorba de o dezinformare.

ACTUAL






Reacția lui Nicușor Dan și a lui Piedone după zvonurile legate de candidatura lui Robert Negoiță la Primăria Capitalei
Reacția lui Nicușor Dan și a lui Piedone după zvonurile legate de candidatura lui Robert Negoiță la Primăria Capitalei
După informatia care dinamiteaza scena politică și care ar putea răsturna toate calculele, aceea că Robert Negoiță, actualul primar al Sectorului 3 din Capitală, a anunțat în exclusivitate la Realitatea PLUS, că este dispus să intre în cursa pentru Primăria Bucurestiului, daca partidul i-o va cere, principalii contracandidați au reacționat în direct la DayTime News.

ACTUAL



În județul Prahova, peste 200 de oameni au beneficiat de servicii medicale gratuite!









Nicolae Ciucă, liderul PNL, la un eveniment dedicat inovației
PNL nu acceptă trecerea peste liniile roșii în fiscalitate: Cota unică, protejată pentru următorii 10 ani
Liberalii rămân consecvenți principiilor economice cu care au intrat în Coaliția de guvernare cu PSD. Aceștia au depus un proiect de lege prin care propun păstrarea cotei unice timp de 10 ani, până la finele lui 2033, ca semnal puternic de susținere a acestui sistem de impozitare, despre care afirmă că nu și-a epuizat avantajele în economia reală și în plan social. Proiectul se află în dezbaterea Senatului, ca primă Cameră sesizată.

ACTUAL