EXTERN











Ana Maria Păcuraru
Motivele ascunse pentru care Putin aruncă vina pe Occident pentru atacul de la Moscova. O analiză de Ana Maria Păcuraru
Atacul mortal din sala de concerte de la Moscova încă atrage atenția asupra modului în care Rusia țintește spre inamicii din Occident cu orice ocazie. Iar asta pentru că oficialii de la Kremlin, în frunte cu Vladimir Putin, au negat că motivele din spate ar fi islamiste, chiar și după ce Statul Islamic a recunoscut faptul că este în spatele tragediei care a luat 139 de vieți în câteva secunde. 

ACTUAL


Cum a reușit „Brad Pitt” sa-i ia banii unei românce din Spania. Foto: Captura YouTube
Cum a reușit „Brad Pitt” sa-i ia banii unei românce din Spania. Escrocheria prin care Elena a rămas și fără finanțe, și fără admirator
O poveste de escrocherie a ieșit la iveală în Spania, unde o româncă a căzut pradă unui impostor care pretindea că este faimosul actor Brad Pitt. Elena, femeia păcălită, a fost victima unui joc de înșelăciune bine pus la punct, care a dus la pierderea finanțelor sale și, mai presus de toate, la pierderea atenbției unui presupus admirator celebru. 

ACTUAL





Karl Nehammer înaintea celui de-al doilea summit al Consiliului European. Foto: Profimedia
Austria primește sprijin european pentru relaxarea legii anti-defrișare. O viitoare undă verde pentru continuarea tăierii pădurilor
Marți, un grup format din aproximativ 20 de state membre UE a solicitat Comisiei Europene să relaxeze, și chiar să suspende, legea UE anti-defrișare, argumentând că aceasta va afecta fermierii. Această solicitare reprezintă o nouă provocare pentru agendele europene în ceea ce privește protecția mediulu și ridică întrebări cu privire la echilibrul dintre conservarea pădurilor și nevoile sectorului agricol, fiind subiectul unor dezbateri intense în rândul liderilor UE.

ACTUAL