Articolele din categoria EXTERN:

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 761: Alertă aeriană la Kiev, după mai multe explozii. Rusia a atacat cu rachete supersonice - LIVE TEXT
Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat din nou, duminică seara, în mesajul video zilnic, pentru mai multe mijloace de apărare antiaeriană arătând că numai într-o săptămână inamicul rus a folosit sute de rachete, drone şi bombe, iar în cei doi ani de război nu a existat nicio săptămână în care să nu fie atacuri din partea Moscovei.
Noi condiții de călătorie pentru români, din 31 martie, odată cu intrarea în spațiul Schengen aerian și maritim
Noi condiții de călătorie pentru români, din 31 martie, odată cu intrarea în spațiul Schengen aerian și maritim
Inspectorul general al Poliţiei de Frontieră, Cornel Laurian Stoica, a prezentat condiţiile în care cetăţenii români vor călători spre ţări din Spaţiul Schengen începând din 31 martie, arătând că aceştia nu se vor mai opri la tonetele de control ale Poliţiei de Frontieră, ci vor merge direct spre porţile de îmbarcare. Poliţiştii de frontieră se vor afla, însă, în aeroporturi pentru a face verificări inopinate. 
Criză la Moscova, după masacrul de la mall / Foto: Profi Media
Criză la Moscova, după masacrul de la mall. Mărturiile șocante ale teroriștilor la interogatoriu - furie la Kremlin
Bilanțul masacrului din sala de spectacole de la Moscova este în creștere. Potrivit celor mai noi informații de la autoritățile rusești, peste 140 de persoane au murit și aproximativ tot atatea au fost rănite, cele mai multe sunt în stare gravă. Forțele de securitate au anunțat că toți atacatorii au fost reținuți. Potrivit serviciului de informații interne al Rusiei, teroriștii ar fi încercat să treacă granița cu Ucraina. Între timp, Vladimir Putin a declarat doliu național în Rusia. Atenție, urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!