Articolele din categoria ACTUAL:

O tânără pianistă a murit după ce a stat 14 ani în comă. Femeia suferise o operație de mărire a sânilor
O tânără pianistă a murit după ce a stat 14 ani în comă. Femeia suferise o operație de mărire a sânilor
O dramă medicală s-a încheiat tragic miercuri, 24 aprilie 2024, când inima Annabellei Benincasa, o tânără mamă și pianistă talentată, s-a oprit definitiv după ce a petrecut 14 ani în comă. Incidentul care a declanșat această lungă suferință a avut loc în mai 2010, când Annabella, pe atunci în vârstă de 21 de ani, a suferit complicații severe în urma unei operații de augmentare mamară la o clinică privată din Caserta, Italia.
Generalul (r) D. Dumbravă își negocia influneța (sursă foto: Luju.ro)
Noi dezvăluiri despre generalul Dumbravă. Un om de afaceri dezvăluie un război al serviciilor, în jurul unei importante bănci din Ungaria - VIDEO
Noi dezvăluiri bombă despre fostul general SRI Dumitru Dumbravă, unul dinte personajele cheie ale Statului Paralel, alături de generalul Florian Coldea. După ce dezvăluire făcute în exclusivitate pentru Anca Alexandrescu de către omul de afaceri Cătălin Hideg, apar noi probe că generalul în rezervă a mai fost implicat în acțiuni similare împotriva altor oameni de afaceri români. Aurel Săvulescu a relatat, în exclusivitate la Culisele Statului Paralel, cum a fost abordat de către generalul Dumbravă, încă din 2014, când acesta era încă activ și cum a apelat la ajutorul "altui serviciu profesionist" al statului pentru a-și face dreptate.
Laurent Cantet a murit.
O legendă a cinematografiei mondiale s-a stins din viață. Laurent Cantet a murit la 63 de ani
Lumea cinematografiei a pierdut unul dintre cei mai respectați și talentați regizori ai săi, Laurent Cantet, care a murit la vârsta de 63 de ani. Vestea tristă a fost confirmată de agentul său, Isabelle de la Patellière, care a declarat că regizorul a decedat la Paris, în urma unei boli. Laurent Cantet, cunoscut pentru abordările sale cinematografice profund umaniste și pentru conștiința socială puternică, a lăsat în urma sa un portofoliu impresionant de lucrări care au influențat profund industria filmului.
"Noul Bivolaru", cunoscut pentru aparițiile în emisiuni despre horoscop, acuzat de trafic de persoane și viol. Profesorul de yoga exploata sexual victimele si le filma
"Noul Bivolaru", cunoscut pentru aparițiile în emisiuni despre horoscop, acuzat de trafic de persoane și viol. Profesorul de yoga exploata sexual victimele si le filma
 Un instructor de yoga din Capitală, discipol al lui Gregorian Bivolaru, a fost ridicat de mascați. Bărbatul care se dădea drept ”maestru spiritual” este suspectat de viol și trafic de persoane. Ar fi obținut 1,4 milioane lei după ce a forțat mai multe tinere să facă videochat. Bărbatul este cunoscut publicului pentru aparițiile sale în cadrul emisiunilor de horoscop și de „evoluție spirituală”. Nu de puține ori, chiar în discursurile sale, Eugen Mârț vorbea despre energia sexuală.
Campania prevede consumarea unor substanțe la volan
Asociația Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR susține și se alătură campaniei de informare publică „Fii curat la volan!”
Asociația Marilor Rețele Comerciale din România – AMRCR – susține și se alătură campaniei de informare publică „Fii curat la volan!”, bazată pe textul Legii 213/2023, numită informal "Legea Anastasia". Campania urmărește să atragă atenția celor care aleg să conducă sub influența alcoolului, drogurilor sau fără permis de conducere auto și au produs accidente rutiere soldate cu decesul victimei că pedeapsa este condamnarea la închisoare cu executare.
Mihai Trăistariu. Foto: Facebook
Cât te costă să te cazezi în unul dintre apartamentele deținute de Mihai Trăistariu la malul mării? Artistul a încercat să facă prețurile cât mai atractive
Mihai Trăistariu a fost în centrul atenției recent pentru decizia sa de a închiria apartamente de lux deținute la malul mării și de a face prețurile cât mai atractive pentru potențialii chiriași. Această mișcare a stârnit interesul publicului, în special al iubitorilor de vacanțe la mare, care sunt curioși să afle cât ar costa să se cazeze în una dintre proprietățile sale.
Verificarea clauzelor contractuale este foarte importantă
Cum recunoști o țeapă imobiliară? La ce trebuie să fii foarte atent înainte să semnezi actele și să dai banii
O vorbă românească spune că "graba strică treaba" și, din păcate, tot mai mulți români îi descoperă valabilitatea atunci când fac una dintre cele mai importante investiții din viața lor: cumpărarea unei locuințe. Lipsa de experiență, emoțiile și graba sunt tot atâtea puncte slabe de care știu să profite cei care vor să vândă cu orice preț. Așadar, la ce trebuie să fiți atenți pentru a nu lua țeapă?
O femeie a fost salvată de la moarte cu un rinichi de porc. A doua operație de acest tip la nivel mondial
O femeie a fost salvată de la moarte cu un rinichi de porc. A doua operație de acest tip la nivel mondial
Lisa Pisano, o femeie de 54 de ani din New Jersey, a fost salvată de la moarte printr-o procedură medicală revoluționară, fiind prima persoană care a beneficiat simultan de un transplant de rinichi de porc modificat genetic și de implantarea unei pompe mecanice a inimii. Această operație dublă, realizată la NYU Langone Health în New York, marchează un progres semnificativ în domeniul transplanturilor și oferă speranță pacienților cu condiții medicale severe.
La ce să fim atenți când cumpărăm pește. Foto: Profimedia
La ce să fim atenți când cumpărăm pește. Pericolele care ne pândesc în magazine - atenționări de la ANPC
Într-o lume în care sănătatea și siguranța alimentară sunt tot mai importante, cumpărarea de pește de calitate devine o preocupare majoră pentru mulți consumatori. Cu toate acestea, pericolele ascunse pot fi întâlnite chiar și în magazinele aparent de încredere. În preajma Sărbătorii Floriilor, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) ne atenționează asupra unor aspecte esențiale de care ar trebui să ținem cont atunci când alegem să cumpărăm pește, pentru a ne proteja sănătatea și a ne asigura că produsele pe care le achiziționăm sunt de cea mai bună calitate.
Florin Citu a fost pentru o perioadă de timp liderul PNL
„TU DECIZI! Dosar de candidat” Fostul premier Florin Cîțu, de la dosarul pentru condus sub influența alcoolului în SUA la megascandalul vaccinurilor din pandemie
Astăzi la rubrica „Tu decizi! Dosar de candidat” discutăm despre Florin Cîțu. Fostul premier a ajuns sub lupa procurorilor DNA după ce a cheltuit banii statului ca să cumpere cantități industriale de vaccinuri în pandemie. Cu vechi probleme cu legea, liberalul ar putea ajunge din nou în Parlament, pentru încă un mandat. Dacă merită sau nu votul tău, tu decizi după ce urmărești analiza care urmează. 
Vești bune pentru viitorii șoferi: Permisul de conducere se poate obține de la 17 ani
Vești bune pentru viitorii șoferi: Permisul de conducere se poate obține de la 17 ani
Într-o inițiativă menită să responsabilizeze tinerii șoferi, legislația rutieră din România ar putea suferi modificări semnificative. Un proiect de lege recent aprobat de Comisiile juridică și pentru apărare din Senat ar permite adolescenților de 17 ani să obțină permisul de conducere pentru categoriile B și BE, însă sub o condiție strictă: aceștia trebuie să fie însoțiți de un șofer experimentat.