Articolele din categoria ACTUAL:

CRIMELE din Bascov | Dezvăluiri făcute de medicul de familie al suspectului care a ucis 5 persoane Exclusiv
CRIMELE din Bascov | Medicul suspectului: Ultima dată când l-am văzut, n-am observat nimic SCHIMBAT. Familia avea grijă de el
Medicul curant al bărbatului bolnav psihic acuzat că și-a ucis 5 membri ai familiei susține că ultima dată când l-a consultat și a stat de vorbă cu el n-a observat nimic schimbat în comportamentul său. Într-o intervenție în exclusivitate la Realitatea Plus, medicul a precizat că nu știa că pacientul său nu mai urma tratamentul prescris. Un alt specialist a afirmat că tragedia de la Bascov nu trebuie transformată într-o campanie de discriminare a celor care suferă de diverse afecțiuni psihice.
Coaliția guvernamentală - Nicolae Ciucă, Marcel Ciolacu, Kelemen Hunor Foto: INQUAM/Octav Ganea
Scandal în Coaliție: Pe agendă, prețurile la energie și remanierea Guvernului Ciucă - Cine rămâne fără portofoliu
Ședință urgentă a Coaliției, miercuri, de la ora 14.00, la Palatul Victoria. Este prima întâlnire a liderilor PSD și PNL din ultima lună. În timp ce PSD cere plafonarea prețurilor pe o perioadă limitată, liberalii nu vor să renunțe la piața liberalizată. Pe agenda coaliției este și remanierea guvernamentală, în urma căreia se decide ce ministru rămâne fără portofoliu în următoarele zile.
 Gabriela Firea, ministrul Familiei Foto: Facebook.com
Gabriela Firea, bilanțul violenței domestice din România, în 2022: Aproape 33.000 de persoane au fost victime acasă sau în familie
Gabriela Firea a anunțat că în primele cinci luni ale anului, aproape 33.000 de persoane au fost victime ale violențelor acasă sau în familie și peste 4.200 de victime au solicitat să fie departe de agresori. Ministrul Familiei a anunțat și un „manual” pentru serviciile de asistență socială, după ce a primit mai multe reclamații despre abordarea diferită a victimelor violențelor domestice.
Masacrul din Bascov. Medic român, avertisment tulburător despre bolnavii psihic din România Exclusiv
Masacrul din Bascov. Medic român, avertisment tulburător despre bolnavii psihic din România - Ce spune despre ucigașul din Argeș
Psihologul Radu Leca a avertizat că fapte ca cele din Masacrul de la Bascov se poate repeta oricând în România dacă persoanele bolnave psihic nu sunt monitorizate și nu primesc ajutor de specialitate. Avertismentul vine din partea psihologilor. Medicul psiholog Radu Leca a vorbit, în exclusivitate, la Realitatea PLUS, despre pericolul foarte mare pe care îl reprezintă persoanele psihice care nu sunt verificate de medicii de specialitate pentru că familiile nu sunt de acord cu internarea lor.
Captură video Realitatea Plus
Masacrul din Bascov | Ucigașul, bolnav psihic, nu mai fusese evaluat de o comisie din 2004 - 5 oameni, uciși cu sânge rece. Detalii ȘOCANTE după AUTOPSIE
Ies la iveală noi detalii șocante în urma masacrului de la Bascov, în care un bărbat cu probleme psihice și-a ucis 5 membri ai familie, inclusiv frații și nepoțica de 5 ani. Potrivit datelor din anchetă, individul refuzase să-și mai ia pastilele în ultima lună, iar starea sa nu mai fusese evaluată de o comisie de specialitate încă din 2004. Miercuri, legiștii au oferit noi detalii, în urma autopsiei victimelor.
Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă
Românii nu mai fac față valului de scumpiri! 50% dintre oameni: Criza ne afectează pe zi ce trece
Românii nu mai fac față valului de scumpiri! Jumătate dintre oameni spun că în ultimul an situația financiară s-a înrăutățit de pe o zi pe alta, iar aproape 40% se așteaptă ca în următoarea perioadă situația să devină și mai critică. Cea mai mare temere a românilor este creșterea prețurilor la energie. Unii oameni sunt nevoiți să se împrumute ca să-și achite toate cheltuielile.