Articolele din categoria ACTUAL:

Dosarul Mineriadei: Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemaţi la Parchet. Ion Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei: Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu și Adrian Sârbu au ajuns la Parchetul General. Ion Iliescu, audiat la domiciliu
Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Ancheta ar putea fi extinsă, urmând să se facă cercetări privind noi fapte reținute de anchetatori.
Cel mai sărac oraș din România
Cel mai sărac oraș din România. Doar 900 locuitori din cei 15.000 lucrează iar tinerii emigrează în masă
Un oraș aflat în estul țării a reușit să „câștige” infamul titlu de cel mai sărac din România. Din cei aproximativ 15.000 de locuitori, doar 900 au un loc de muncă, semnalând un nivel alarmant de șomaj și sărăcie în zonă. În plus, tinerii din acest oraș emigrează în masă în căutarea unor oportunități mai bune de muncă și de trai, ceea ce accentuează declinul demografic și reducerea perspectivei de dezvoltare locală.
TikTok suspendă funcţia noii sale aplicaţii TikTok Lite
TikTok suspendă funcţia noii sale aplicaţii TikTok Lite. Utilizatorii europeni pot spune adio sistemului de recompense
Reţeaua de socializare chineză TikTok a anunţat miercuri că suspendă "voluntar" funcţia noii sale aplicaţii TikTok Lite care recompensează utilizatorii pentru timpul petrecut în faţa ecranului şi care este acuzată de Comisia Europeană că provoacă dependenţă, dar a promis în SUA acţiuni în justiţie împotriva noii legi care o obligă să taie legăturile cu compania-mamă chineză ByteDance, pentru că altfel va fi interzisă pe teritoriul american.
Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr. Foto: Profimedia
Ministrul Apărării Naţionale, convorbire cu secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin III. Subiecte fierbinți abordate de către cei doi oficiali
Ministrul Apărării Naţionale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire miercuri cu secretarul american al Apărării, Lloyd J. Austin III, discuţiile vizând, în principal, situaţia de securitate generată de războiul de agresiune al Rusiei şi sprijinul necondiţionat pentru Ucraina, fiind reiterată importanţa menţinerii unităţii transatlantice în actualul context de securitate.
Băncile nu mai pot ajunge atât de simplu la executare
Veşti bune pentru românii care întâmpină greutăți cu plata ratelor şi riscă executarea silită. Ce trebuie să solicite băncilor?
Veşti bune pentru clienţii băncilor care întâmpină greutați cu plata ratelor şi riscă să ajungă la executare silită. Centrul de Soluţionare Alternativă a Litigiilor în Domeniul Bancar anunţă că, potrivit unei ordonanţe de urgenţă de anul acesta, băncile sunt obligate să demonstreze că au încercat restructurarea datoriilor care înregistrează întârzieri la plată mai mari de 90 de zile.
Baciu a atras atenția că astfel de fenomene se vor intensifica în viitor
Andrei Baciu, mesaj pe tema prafului saharian care a lovit Capitala. Ce i-a transmis colegul său de partid, ministrul Mircea Fechet
Andrei Baciu, președintele PNL Sector 3, trage un semnal de alarmă după valul de praf saharian care a acoperit Bucureștiul în ultimele 24 de ore. "Trăim într-un oraș sufocat și poluat, așa că avem datoria să ne luptăm pentru parcurile noastre, pentru spațiile verzi, pentru orice ne ajută să ne protejăm sănătate", a scris fostul secretar de stat în Ministerul Sănătății.