Articolele din categoria ACTUAL:

Cresc salariile in Romania
Cu cât cresc salariile românilor după noul ordin venit de la UE. Premierul cere urgentarea salariului minim european
Premierul a dat semnalul pentru implementarea salariului minim european în țara noastră. Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului muncii să pună proiectul în transparență imediat după sărbătorile Pascale. La minister se fac mai multe calcule, iar potrivit unor surse varianta luată în calcul este raportarea la 50% din salariul mediu brut pe economie, dar și la inflație. Din iulie venitul minim ar urma să crească din nou.
Crimă Republica Moldova. Gravida ucisă de polițist, supusă unor chinuri groaznice! Noi detalii din anchetă/ Arhivă foto
Crimă Republica Moldova. Gravida ucisă de polițist, supusă unor chinuri groaznice! Noi detalii din anchetă
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Se pare că bărbatul a dus-o acasă la el și a torturat-o, după cum arată imaginile suprinse de camerele de supraveghere din locuința lui. Atenție urmează informații cu impact emoțional puternic! Autoritățăile au găsit urme de arsuri și înțepături de seringă pe corpul fetei, dar și lovituri în zona capului. 
Ancuța Popoviciu
Cazul 2 Mai: Judecătoarea care a întrebat dacă victimele șoferului drogat sunt în sală a scăpat de suspendarea din funcție. Cum justifică CSM decizia
Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a respins, miercuri, propunerea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie, până la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuţa Popoviciu, judecătoarea care soluţionează dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai.