Articolele din categoria ACTUAL:

Klaus Iohannis
VIDEO Consilierul lui Bolojan, ATAC DUR la Klaus Iohannis. Viedeoclipul postat pe Facebook a devenit viral
Consilierul baronului liberal Ilie Bolojan vine cu un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Istvan Csomortanyi, cel care în urmă cu doi ani a fost amendat de CNCD după ce a apărut într-o poză salutând în mod nazist, îi acuză pe șeful statului că este "cel mai mincinos politician pe care l-a avut Bucureștiul în ultimul secol". Videoclipul postat pe contul său de Facebook a strâns peste 65 de mii de vizionări. 
Variantă nouă COVID-19 Africa de Sud
Multe întrebări, puține răspunsuri - varianta Omicron, încă o NECUNOSCUTĂ. Ro Vaccinare încearcă să ofere lămuriri: Ce știu și, mai ales, ce NU ȘTIU experții
Noua variantă Omicron a COVID-19 se răspândeaște cu rapiditate în întreaga lume! Depistată inițial în Africa de Sud, pe 24 noiembrie, respectiv în urmă cu doar 6 zile, mutația a juns în tot mai multe țări europene, dar și pe continentul american. Italia, Spania, Cehia și Austria, Marea Britanie - unde se vorbește deja de o transmitere comunitară - au raportat astfel de cazuri, astfel că s-a dat alerta globală. De altfel, miniștrii sănătății din țările G7 s-au reunit de urgență, luni, pentru a discuta despre noua variantă de coronavirus Omicron și a lua măsuri pentru oprirea creșterii accelerate de infectări. În acest context extrem de tumultos, când fiecare oră ce trece aduce informații despre noi infectări, ROVaccinare, site web guvernamental, vine cu câteva precizări în încercarea de a răspunde întrebărilor oamenilor legate de noua variantă a SARS-CoV-2. Reprezentanții CNCAV recunosc, însă, că nu știu pentru moment care sunt efectele Omicron și nici cum funcționează toate modificările apărute în structura COVID. 
Coronavirus România
O localitate din Ilfov se apropie de pragul de 6/1000! Ce se întâmplă cu incidența din județ - TABEL
Semnal de alarmă! O localitate din Ilfov se apropie de pragul de 6 infectări la mie. Este vorba despre localitatea Grădiștea, care a raportat, astăzi, o rată de infectare de 5,79 la mie. Totodată, 3 localități ilfovene au raportat cifre peste pragul de 3 la mie. Vorbim despre Chitila - cu 3,61, Corbeanca - cu 3,56 și Găneasa - cu 3,09. Popești-Leordeni și Voluntari sunt la limită, cu o rată de 2,90 fiecare. Uitându-ne la cifre, putem trage concluzia că după o foarte scurtă perioadă de stangnare, indicii de infectare încep din nou să crească. 
Coronavirus România
Bilanț coronavirus 30 noiembrie: 1622 de cazuri noi și 130 de decese. Care este situația în Terapie intensivă
Până astăzi, 30 noiembrie, pe teritoriul României au fost înregistrate 1.779.667 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 10.325 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. 1.686.752 de pacienți au fost declarați vindecați. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.622 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 33 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare.
Poliție trafic
AVERTISMENT pentru șoferi: se SCHIMBĂ regulile! Poți rămâne FĂRĂ permis mult mai ușor
Șoferii care nu își plătesc amenzile la timp se vor alege cu permisul suspendat 180 de zile. Mai mult, pentru că România este pe primele locuri la accidente mortale, in școala de soferi se vor introduce două noi cursuri. Toate aceste prevederi sunt intr-un proiect de lege pentru modificarea codului rutier. Jurnalistul Realitatea Plus, Adrian Bujoaică ne va spune când ar putea intra în vigoare aceste noi modificări. 
Percheziții de AMPLOARE în 4 țări europene! Parchetul European investighează o fraudă vamală cu trafic de biomotorină și contrabandă cu tutun
Percheziții de AMPLOARE în 4 țări europene! Parchetul European investighează o fraudă vamală cu trafic de biomotorină și contrabandă cu tutun
Biroul Parchetului European din München a efectuat 10 percheziții în țări precum Germania, Austria și Slovacia, într-un caz de fraudă vamală agravată. Suspecții ar fi importat biomotorină, despre care se spunea că ar fi fabricată într-o țară din Balcanii de Vest, dar în realitate era fabricată într-o țară terță. Prejudiciile aduse bugetului UE sunt estimate de procurorii europeni la peste 1,1 milioane de euro. 
Vaccin anti-Covid19 /Foto: Profimedia
Directorul Moderna, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre eficacitatea vaccinurilor în lupta cu varianta Omricon: "Nu va fi bine"
Vești proaste de la directorul executiv al Moderna, Stéphane Bancel! Oficialul estimează că vaccinurile existente vor fi mult mai puțin eficiente în combaterea Omicron decât tulpinile anterioare ale Covid-19. Mai mult decât atât, Bancel a avertizat că vor dura luni de zile până când companiile farmaceutice vor putea fabrica pe scară largă noi vaccinuri specifice noii variante a coronavirusului.