Articolele din categoria ACTUAL:

Forţa de reacţie a NATO poate intra, staţiona sau tranzita România. Foto: Profimedia
România, în linia întâi: Forţa de reacţie a NATO poate intra, staţiona sau tranzita România în scopul pregătirii şi/sau desfăşurării de operaţii militare, în anul 2024
Într-un moment crucial pentru securitatea națională și situația geopolitică actuală, Plenul reunit al Parlamentului României s-a întrunit în ședința de marți pentru a lua act de o declarație de maximă importanță. Prin intermediul unei scrisori expediate către Legislativ, președintele Klaus Iohannis a adus la cunoștința Parlamentului că Forța de Reacție a NATO poate intra, staționa sau tranzita teritoriul României în scopul pregătirii și/sau desfășurării de operații militare în anul 2024, atunci când va fi nevoie. Această decizie nu numai că subliniază parteneriatul solid între România și Alianța Nord-Atlantică, dar și evidențiază importanța și responsabilitatea țării noastre în asigurarea securității regionale.
Un nou mod de înșelăciune, prin apeluri telefonice
Avertismentul poliției: Un nou mod de înșelăciune, prin apeluri telefonice. Tehnologia prin care afișează numărul de telefon al instituțiilor de încredere
Poliția Română avertizează cu privire la o formă tot mai des întâlnită de înșelăciune, cunoscută sub denumirea de spoofing, în care atacatorii se folosesc de tehnologia Voice over IP (VoIP) pentru a-și „masca” numărul real de telefon. Prin această metodă, aceștia reușesc să facă ca numărul apelantului să pară legitim sau asociat cu o instituție de încredere, inducând astfel în eroare potențialele victime.
George Simion
George Simion anunță că AUR ar putea să boicoteze alegerile locale: Suntem dispuși să facem gesturi extreme
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat marţi, la Parlament, că formaţiunea ia în calcul şi va propune şi altor forţe politice, să boicoteze alegerile locale, dacă proiectul AUR privind două tururi de scrutin la alegerile locale nu este adoptat de Parlament. ”Suntem dispuşi să facem gesturi extreme, dar democratice, pentru a ne manifesta dezaprobarea”, a mai spus Simion. 
Dan Șucu / Foto: Inquam Photos
Magazinele milionarului Șucu, promoții false pentru români. Cum sunt escrocați clienții la magazinul de mobilă al afaceristului
Mii de români din toată țara au fost înșelați, după ce au cumpărat produse din cadrul campaniei promoționale din magazinele Mobexpert, ce aparțin omului de afaceri Dan Șucu. În urma anchetei jurnalistice marca Realitatea Plus, de frica sancțiunilor, au fost puse toate etichetele conforme, cu prețul corespunzător. În acest caz, ANPC va desfășura controale în toate locațiile companiei. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la conducere, însă până în acest moment aceștia nu am primit răspuns. 
Motivația halucinantă a unui elev de 14 ani, arestat la domiciliu pentru că a tâlhărit o femeie în plină stradă:
Motivația halucinantă a unui elev de 14 ani, arestat la domiciliu pentru că a tâlhărit o femeie în plină stradă: "Nu are cum să-și petreacă timpul liber"
Un elev de clasa a VI-a, din Bârlad, acuzat că a tâlhărit o femeie pe stradă și arestat la domiciliu, le-a cerut judecătorilor să fie mutat la adresa unei victime, motivând că acolo există condiții pentru „a nu se plictisi”, având, de exemplu, PlayStation. Audiat de judecător, băiatul de 14 ani a explicat de ce nu este mulțumit de condițiile de acasă. Mai exact, băiatul a spus că "nu are cum să-și petreacă timpul liber".
Horoscop
Zodiile care au curajul să facă schimbări majore în viață. Nimic nu le poate sta în cale
Fiecare zodie își pune amprenta unică pe modul în care ne abordăm viețile, inclusiv curajul de a face schimbări majore. Schimbările majore în viață pot include schimbarea carierei, mutarea într-un nou oraș sau țară, sau începerea unei noi relații. Aceste decizii pot fi intimidante, dar unele semne zodiacale tind să se simtă mai confortabil decât altele când vine vorba de a face aceste mari salturi. 
Un copil de 2 ani a murit după ce a băut o substanţă toxică! Cel mai probabil, micuțul a confundat lichidul: caz șocant în Dolj
Un copil de 2 ani a murit după ce a băut o substanţă toxică! A crezut că este lapte
Incident dramatic la o stână din judeţul Dolj. Un copil de doi ani a murit după ce a băut o substanţă toxică. Cel mai probabil, micuțul confundase lichidul cu laptele. Ajuns la fața locului, echipajul medical a încercat din răsputeri să îi salveze viața. Din nefericire, medicii au fost nevoiți să constate decesul copilului. Poliția anchetează cazul, fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.