Articolele din categoria ACTUAL:

Valori de trafic crescute la automarfare, la graniţă / Poliția de Frontieră
Valori de trafic crescute la automarfare, la frontiera cu Ungaria și Bulgaria. Ce RECOMANDĂ Poliția de Frontieră
Ca urmare a faptului că în această perioadă se constată o creştere a numărului de automarfare care se prezintă pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, în prezent, în punctele de trecere a frontierei de la graniţa cu Ungaria, dar şi la cea cu Bulgaria se înregistrează un timp de aşteptare ridicat pe arterele destinate acestor autovehicule, în mod special la P.T.F. Vărşand, P.T.F. Nădlac II, P.T.F.  Petea şi P.T.F. Calafat, informează Poliția de Frontieră, într-un comunicat dat, astăzi, publicității.
Nicolae Ciucă, premierul României / Inquam Photos / Octav Ganea
Ședință de URGENȚĂ a CNSU pentru repatrierea românilor blocați în Maroc s-a încheiat. Nicolae Ciucă: Am rezolvat foarte repede, vor fi extrași poimâine
Situația celor 72 de cetățeni români blocați în Maroc din cauza noii variante Omicron a COVID-19 a fost rezolvată „foarte repede” de către Guvern, anunță premierul Nicolae Ciucă. Anunțul vine  după ce, în cursul după-amizii de astăzi a fost convocată o şedinţă a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU), în ideea aprobării efectuării unui zbor privind repatrierea celor 72 de cetăţeni români, rămași blocați în Maroc. 
Klaus Iohannis
VIDEO Consilierul lui Bolojan, ATAC DUR la Klaus Iohannis. Viedeoclipul postat pe Facebook a devenit viral
Consilierul baronului liberal Ilie Bolojan vine cu un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Istvan Csomortanyi, cel care în urmă cu doi ani a fost amendat de CNCD după ce a apărut într-o poză salutând în mod nazist, îi acuză pe șeful statului că este "cel mai mincinos politician pe care l-a avut Bucureștiul în ultimul secol". Videoclipul postat pe contul său de Facebook a strâns peste 65 de mii de vizionări. 
Variantă nouă COVID-19 Africa de Sud
Multe întrebări, puține răspunsuri - varianta Omicron, încă o NECUNOSCUTĂ. Ro Vaccinare încearcă să ofere lămuriri: Ce știu și, mai ales, ce NU ȘTIU experții
Noua variantă Omicron a COVID-19 se răspândeaște cu rapiditate în întreaga lume! Depistată inițial în Africa de Sud, pe 24 noiembrie, respectiv în urmă cu doar 6 zile, mutația a juns în tot mai multe țări europene, dar și pe continentul american. Italia, Spania, Cehia și Austria, Marea Britanie - unde se vorbește deja de o transmitere comunitară - au raportat astfel de cazuri, astfel că s-a dat alerta globală. De altfel, miniștrii sănătății din țările G7 s-au reunit de urgență, luni, pentru a discuta despre noua variantă de coronavirus Omicron și a lua măsuri pentru oprirea creșterii accelerate de infectări. În acest context extrem de tumultos, când fiecare oră ce trece aduce informații despre noi infectări, ROVaccinare, site web guvernamental, vine cu câteva precizări în încercarea de a răspunde întrebărilor oamenilor legate de noua variantă a SARS-CoV-2. Reprezentanții CNCAV recunosc, însă, că nu știu pentru moment care sunt efectele Omicron și nici cum funcționează toate modificările apărute în structura COVID.