Articolele din categoria ACTUAL:

Undă verde pentru Centura Verde București-Ilfov
Undă verde pentru Centura Verde București-Ilfov. Vot în unanimitate din partea comisiilor reunite pentru mediu și păduri din Senat - FOTO
Înscrisă ca amendamente la noul cod silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost votată astăzi, cu unanimitate, după patru runde de dezbateri, de către comisiile reunite pentru mediu și păduri ale Senatului. Ministerul Mediului susține oficial demersul, alături de parlamentari din tot spectrul politic. 
Bărbat, reţinut după ce l-a pus la pământ pe un altul şi l-a lovit cu o tijă metalică în cap./ Foto: Inquam Photos
Bărbat, reţinut după ce l-a pus la pământ pe un altul şi l-a lovit cu o tijă metalică în cap. Conflictul a pornit de la soția agresorului
Un bărbat din Teleorman a fost reţinut de poliție, după ce l-a pus la pământ pe un alt bărbat şi l-a lovit în cap cu o tijă din metal. Agresiunea a avut loc în spaţiul public, iar totul se pare că a început de la o altercaţie între victimă şi soţia agresorului. Anchetatorii cer mandat de arestare preventivă pe numele agresorului.
Ciolacu, despre Cîrstoiu: „Îmi pare rău că în două săptămâni a devenit bin Laden”
Ciolacu, despre Cîrstoiu: „Îmi pare rău că în două săptămâni a devenit bin Laden”
Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, şi-a exprimat convingerea că Gabriela Firea, anunţată drept candidatul social-democraţilor la Primăria Capitalei, va câştiga alegerile de la Bucureşti pentru funcţia de primar general şi a precizat că, marţi după-amiză, va avea o întâlnire cu aceasta pentru a stabili, între alte, şi momentul depunerii candidaturii la Biroul Electoral Municipal.
Bărbat cu botulism, internat la Secţia Infecţioase a Spitalului din Ploieşti, după ce ar fi mâncat două conserve de peşte/ Arhivă foto
Bărbat cu botulism, internat la Secţia Infecţioase a Spitalului din Ploieşti, după ce ar fi mâncat două conserve de peşte. Cums e simte
Un bărbat de 51 de ani este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, Secţia Boli Infecţioase, cu botulism.  Bărbatul s-ar fi ales cu boala după ce ar fi mâncat două conserve de pește. Medicii spun că starea acestuia de sănătate s-a îmbunătățit după ce i-au fost administrate două doze de antitoxină botulinică aduse de la Spitalul de Boli Infecţioase din Chişinău.
Burduja, după ce a fost desemnat candidat pentru Primăria Capitalei: „Le prezentăm bucureștenilor un model de administrație liberală”
Burduja, după ce a fost desemnat candidat pentru Primăria Capitalei: „Le prezentăm bucureștenilor un model de administrație liberală”
Coaliția a decis! După 15 ore de discuții tensionate în care nu au reușit să găsească un candidat comun, PSD și PNL au stabilit să intre cu candidați separați în cursa pentru Primăria Capitalei. După ce inițial au fost refuzați de partide, Gabriela Firea și Sebastian Burduja trebuie acum să strângă semnături pe repede înainte. Medicul Cătălin Cîrstoiu a fost retras forțat din cursă după ce a refuzat să facă un pas in spate din proprie inițiativă.