Articolele din categoria ACTUAL:

Sursa foto: Captură video Exclusiv
Situație critică în spitale: Ambulanțele nu mai fac față. Sistemul de urgență, depășit de infectările record
Salvatorii de la SMURD abia mai fac față numărului uriaș de infectări, bolnavii de COVID care au nevoie urgentă să ajungă la spital așteaptă ore întregi, iar unitățile medicale abia reușesc să mai primească pacienți. În fiecare zi, ambulanțele trebuie să ajungă la peste 2.000 de oameni, un număr fără precedent. O echipă Realitatea PLUS a însoțit o zi întreagă un echipaj medical la intervenții. Un reportaj realizat, în exclusivitate, de jurnaliștii Realitatea PLUS Adina Iliescu și Daniel Poroh. 
Coronavirus
Ce au descoperit britanicii după ce au testat populația în masă - Rezultatul surprinzător al unui raport despre coronavirus
Programul sistematic de depistare a cazurilor de COVID-19 şi de identificare a contacţilor (Test and Trace) desfăşurat în Regatul Unit a costat 37 de miliarde de lire sterline, una dintre cele mai mari sume cheltuite vreodată pentru o acţiune de sănătate publică în această ţară, dar rezultatele au fost sub aşteptări, potrivit unui raport publicat miercuri, relatează AFP şi DPA.
Bere
A băut o ladă de bere să “dea afară” vaccinul – povestea INCREDIBILĂ a unui roman s-a vaccinat de NEVOIE, ca să plece într-o delegație
Deși miturile legate de vaccinare au fost demontate, rând pe rând, de specialiști, antivacciniștii și amatorii teoriilor conspiraționiste sunt greu de convins să asculte explicațiile acestora. Prin urmare, în spațiul public continuă să apară informații absolut năucitoare despre motivele pentru care unele persoane aleg să nu se vaccineze sau, cum este și cazul enunțat de medicul Laura Ghibu, consultant onorific științific la CNCAV, despre motivele pe care le au alte persoane pentru a se vaccina și cum încearcă, mai apoi, "să dea afară vaccinul". 
Oameni în autobuz, în Capitală / Profimedia
EXPLOZIE a infectărilor cu COVID-19, în România – GRAFICUL cu situația la zi
Pe teritoriul României au fost înregistrate 1.602.830 de cazuri de infectare cu noul coronavirus (COVID – 19), dintre care 7.123 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare, în vreme ce 44.679 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. Vestea bună este însă că 1.358.530 pacienți au fost declarați vindecați. Rata de infectare COVID în Capitală a scăzut și astăzi, pentru a treia zi consecutiv, ajungând la 15.93/mie, potrivit DSP București. Cât privește județul Ilfov, rata de incidenţă a COVID-19 cumulată la 14 zile depăşeşte, în continuare, 20 la mia de locuitori în localitățile Tunari, Otopeni şi Chiajna, potrivit site-ului Prefecturii.
Mini elicopter / Captură video
Un mini elicopter a băgat SPAIMA în localnicii unei localități din Caraș-Severin. Scenariul INCREDIBIL luat în calcul de oameni
Un mini-elicopter a băgat spaima în locuitorii unei comune din Caraș-Severin. Oamenii s-au speriat după ce au văzut un fum alb deasupra satului, despre care cred că este o substanță toxică, infectată cu SARS-COV-2, care este menită să decimeze populația. Pilotul a explicat întregul fenomen, iar ce cred localnicii sunt doar teorii ale conspirației, relatează Realitatea PLUS.