Articolele din categoria MONDEN:

Andreea Marin, Loredana, Horia Brenciu, Cătălin Scărlătescu, mesaje emoționante de Ziua Națională a României. Foto: Colaj Facebook
Andreea Marin, Loredana, Horia Brenciu, Cătălin Scărlătescu, Smiley, mesaje emoționante de Ziua Națională a României
Mai multe vedete autohtone au ales să-și exprime gândurile și urările de bine cu ocazia celebrării Zilei Naționale a României, pe data de 1 decembrie. Printre aceștia se numără artiști îndrăgiți precum Smiley și Horia Brenciu, care și-au dorit să transmită mesaje de unitate și mândrie națională. De asemenea, personalități din lumea modei și gastronomiei, precum Iulia Albu și Cătălin Scărlătescu, au dorit să transmită urări de prosperitate și fericire către întreaga națiune în această zi importantă. 
Rona Hartner. Foto: Facebook
Ultima dorință a Ronei Hartner. Din păcate, nu a mai putut să și-o îndeplinească
Cu o carieră impresionantă în spate, Rona Hartner a încetat din viață la vârsta de doar 50 de ani, lăsând în urmă o lume înmărmurită. Prin interpretările sale memorabile în filme și prin piesele sale muzicale pline de viață, talentata actriță a reușit să câștige admirația și inima publicului. Chiar și în confruntarea sa cu o boală necruțătoare pe patul de spital, Rona a exprimat o dorință profundă, dar destinul a avut alte planuri.