Articolele din categoria MONDEN:

Sursa foto: Captură video / YouTube Exclusiv
VIDEO | Temișan, invitat la noul podcast pe canalul de Youtube Realitatea.net. Povești inedite și neștiute
Dacă este weekend, este despre relaxare, iar relaxarea începe din această seară de la ora 19 pe canalul de Youtube Realitatea.net. Noul podcast "Băi! Mă lași", realizat de colegul nostru Aurelian Săndulescu de la Realitatea FM l-a avut ca invitat pe Aurelian Temișan. Povești inedite și neștiute din viața personală și profesională a artistului. Puțini sunt cei care știu că la filmarea videoclipului Billy Joe King, Temișan a suferit un acident. 
Elena Chiriac
SURVIVOR. Îndrăznește, privește cerul! PERICOLUL defulării pe rețelele de socializare. Cazul Elena Chiriac - dovada victoriei și controversa feminității
Elena Chiriac nu se află la prima experiență în care e judecată pentru faptul că e mai tânără decât ceilalți, că îndrăznește să gândească singură și că are curajul să fie diferită, scrie, într-un editorial, Romeo Chiriac. A mai trecut prin momente de caznă similare când a participat la show-ul "Ferma vedetelor". Și atunci, Elena a fost privită de sus de ceilalți concurești, dar și de public, și i s-au pus la îndoială calitățile de lider.