MONDEN












Trucuri de îngrijire a orhideelor. Cu ce trebuie să le uzi pentru a înflori pe tot parcursul anului/ unsplash.com
Trucuri de îngrijire a orhideelor. Cu ce trebuie să le uzi pentru a înflori pe tot parcursul anului
Orhideele sunt plante deosebit de elegante și atrăgătoare, aducând o notă de rafinament în orice încăpere. Cu îngrijirea potrivită, aceste flori exotice pot înflori tot timpul anului, oferind o priveliște magnifică și o atmosferă plăcută în locuință. Unul dintre secretele pentru ca orhideele să înflorească în mod constant constă în modul în care sunt udate și hrănite. Descoperă cum să le uzi la fiecare 15 zile pentru a te bucura de flori frumoase tot anul, folosind un amestec fertilizant natural.

MONDEN





Primele imagini cu Geanina din Las Fierbinți cu burtica de gravidă. Anca Dumitra devine mamă pentru prima dată
Primele imagini cu burtica de gravidă a Geaninei din Las Fierbinți. Actrița Anca Dumitra devine mamă pentru prima dată
După o poveste de dragoste demnă de povești, Anca Dumitra, cunoscută mai ales pentru rolul său adorat în serialul românesc "Las Fierbinţi", se pregătește să aducă pe lume primul său copil. La un an de la căsătorie cu Manfred Spendier, un om de afaceri austriac, actrița a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, împărtășind bucuria sa cu lumea întreagă.

MONDEN


Membrele trupei Spice Girls au strălucit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham/ Profimedia
Membrele trupei Spice Girls au strălucit la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham. Ce vedete s-au numărat printre invitați
Spice Girls s-au reunit pentru o reprezentaţie rară - la care au participat toate cele cinci membre ale legendarei trupe care a făcut furori în anii \"90 și 2000 -  la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham. De departe, cel mai savuros moment a fost cel al coregrafiei pe melodia "Stop". La scurt timp, imagini inedite de la petrecere au apărut pe rețelele de socializare. 

MONDEN


Ce s-a ales de Mihaela Tatu în 2024. Vedeta a mărturisit de ce se teme cel mai mult