Articolele din categoria MONDEN:

Andre Bîrlădeanu
Andre Bîrlădeanu, fotomodelul violator, reacție halucinantă după acuzațiile de agresiune. Abuzurile aveau loc la doi pași de Poliția Capitalei
Apar detalii noi în cazul controversatului fotomodel care și-a violat iubita în apartamentul său, aflat la doi pași de Poliția Capitalei. Din închisoare, bărbatul a venit cu prima reacție și este una halucinantă. El încearcă să justifice violul și spune că i-a permis victimei accesul la o viață de lux. Fotomodelul este certat cu legea de ani buni. Alte patru femei i-ar fi căzut pradă de-a lungul timpului, inclusiv fosta lui soție. Agresiunile au avut loc atât la noi în țară, cât și peste ocean. 
Andreea Marin. Foto: Captură YouTube
Andreea Marin, dezvăluiri cutremurătoare despre divorțul de Ștefan Bănică Jr. „Era o continuă nefericire”
Unul dintre cele mai mediatizate și controversate divorțuri din lumea showbiz-ului românesc rămâne cel dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. În urmă cu 10 ani, această despărțire a făcut valuri mari în presă și a șocat fanii celor doi artiști. Andreea Marin, în vârstă de 49 de ani, și Ștefan Bănică Jr., în vârstă de 56 de ani, au părăsit această relație în 2013, după o căsătorie de șapte ani. Îndrăgita vedetă a ales să își deschidă sufletul și să vorbească despre acest episod din viața sa.  
Adriana Bahmuțeanu. Foto: Facebook
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cum petrecea Crăciunul în copilărie: „Am suferit mult în comunism când nu se găsea nimic”
Adriana Bahmuțeanu a împărtășit recent amintiri din copilărie despre felul în care petrecea sărbătorile de Crăciun. Într-un interviu, vedeta TV a mărturisit că a trăit momente dificile în perioada comunistă, când resursele erau limitate și găsirea anumitor produse era o adevărată provocare. În ciuda acestei situații, părinții săi făceau eforturi pentru a le oferi copiilor un Crăciun puțin mai special, iar portocalele erau un lux pe care-l așteptau cu emoție în perioada sărbătorilor.
Ema Uta, fosta iubită a lui Alex Bodi, în brațele lui Andrei Barbu, fiul unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Capitală
Schimb de bombardieri: Ema Uta, fosta iubită a lui Alex Bodi, în brațele lui Andrei Barbu, fiul unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Capitală - telenovelă cu acuzații de proxenetism
Ema Uta, make-up artistul vedetelor, și controversatul afacerist Alex Bodi, cunoscut pentru latura lui dură și legăturile strânse cu membrii temutului clan interlop al Caranilor, au format un cuplu câțiva ani, timp în care s-au certat și împăcat de mai multe ori. De data aceasta, însă, despărțirea chiar ar fi definitivă. Cel puțin asta spun surse din lumea mondenă. Noul iubit al Emei este tot un tânăr potent financiar, Andrei Barbu, investitor pe piața imobiliară recunoscut pentru aventurile de-o noapte și... bătăile cu Caranii. Mai nou, acesta a intrat în vizorul procurorilor DIICOT. Recent, cei doi amorezi au fost surprinși îmbrățișați, într-un club de fițe din Capitală.