Articolele din categoria MONDEN:

Andrew și Tristian Tate / Foto: Profi Media Exclusiv
Alfred-Maurice de Zayas, doctor în Drept la Harvard, interviu exploziv despre frații Tate: Sunt odioși, toxici, periculoși
Alfred-Maurice de Zayas este un avocat american, scriitor, istoric, expert în domeniul drepturilor omului și al dreptului internațional, funcționar de rang înalt al Organizației Națiunilor Unite în retragere, activist pentru pace și, din 2012, expert independent al Organizației Națiunilor Unite pentru promovarea unei ordini internaționale democratice și echitabile (cunoscut și sub numele de raportor special), numit de Consiliul pentru Drepturile Omului al Organizației Națiunilor Unite. Alfred-Maurice de Zayas a studiat istoria și dreptul la Harvard, unde a obținut titlul de doctor în drept. A practicat dreptul corporatist în cadrul firmei de avocatură Simpson Thacher and Bartlett din New York și este membru pensionar al Baroului din New York și Florida. Alfred-Maurice de Zayas a acordat un amplu interviu jurnalistei Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru despre cazul fraților Tate. 
Elvis Presley, cand avea 26 de ani. Imagine de pe negativul original/ Foto arhiva: Cristian Otopeanu
Blestemul "Presley" și valul de tragedii care a lovit familia Regelui Rock 'n' Roll-ului. Dramele care au frânt destine
Elvis Presley a primit titulatura de „Regele Rock \"n\" Roll-ului” după ce a uimit pe toată lumea cu talentul său de neegalat. Numele lui complet a fost Elvis Aaron Presley, doar că pe scenă îl folosea în formulă simplificată pentru a fi mai ușor de ținut minte. Dar cine ar putea să uite de o asemenea legendă a culturii muzicale? Cu siguranță și tu ai în minte una din melodiile sale!
Costi Ionita
Costi Ioniță îi ia apărarea lui Andrew Tate: "A schimbat viețile a sute de milioane de băieți" - VIDEO
Un celebru cântăreț intervine în scandalul momentului și-l apără pe Andrew Tate, milionarul anchetat pentru viol și trafic de persoane! Cântărețul Costi Ioniță spune că Tate a salvat viețile mai multor copii pe care i-ar fi îndrumat să facă sport pentru a deveni „bărbați adevărați”. În clipul postat pe pagina sa de Instagram, Costi Ioniță nu vorbește deloc despre acuzațiile care i se aduc acum lui Andrew Tate.