Articolele din categoria MONDEN:

Ioniță de la Clejani, cercetat penal pentru amenințare
Nou dosar penal în familia Clejanilor. Tatăl lui Fulgy, cercetat penal pentru amenințare
Ioniță de la Clejani este cercetat de polițiștii Secției 12, după ce un jurnalist a depus pe numele acestuia o plângere pentru infracțiunea de amenințare. Incidentul ar fi avut loc, sâmbătă, în fața casei în care locuiește artistul. Jurnalistul realiza acolo un material de presă referitor la derapajele comportamentale ale lui Fulgy, fiul acestuia. Inițial, reporterul a fost lovit și lăsat fără telefon de mezinul familiei de la Clejani. Pentru că a depus plângere penală împotriva fiului său, artistul a trecut la amenințări. 
Doliu în lumea filmului românesc
DOLIU în lumea filmului românesc. Una dintre cele mai mari actrițe a țării a murit, la 71 de ani, după o boală grea
Luminiţa Gheorghiu a murit, duminică, la vârsta de 71 de ani. Actriţa, care a jucat roluri precum cel al „Catrinei“ din filmul „Moromeţii“, asistenta din „Moartea domnului Lăzărescu“ al lui Cristi Puiu şi a câştigat Ursul de Aur cu filmul „Poziţia Copilului“ (în 2013), suferea de mai mulţi ani de o maladie care a făcut-o să-şi restrângă apariţiile publice.
Reîntâlnire emoționantă a prinților William și Harry pentru mama lor, prințesa Diana Foto: Twitter
Prinții William și Harry, REUNIȚI după luni de tăcere. Cei doi frați au dezvelit statuia-omagiu pentru Lady Diana. Imagini emoționante - Galerie FOTO-VIDEO
Prinţii Harry şi William, reuniți de mama lor, Lady Di, după ce în ultimele 18 luni abia și-au vorbit. Cei doi frați au inaugurat împreună joi, în cadru restrâns, o statuie în amintirea mamei lor, prinţesa Diana, în ziua în care aceasta ar fi împlinnit vârsta de 60 de ani. Grupul statuar, care îi înfățișează pe cei doi frați alături de mama lor este amplasat în grădinile Palatului Kensington din Londra.
Bat clopotele de nuntă pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck? Vechiul cuplu „Bennifer” revine la Hollywood Video
Bat clopotele de nuntă pentru Jennifer Lopez și Ben Affleck? Vechiul cuplu „Bennifer” revine la Hollywood - Primele imagini surprinse cu cei doi
Jennifer Lopez este hotărâtă să îmbrace din nou rochia de mireasă, la 51 de ani. Vechiul cuplu „Bennifer” revine în prim-plan pe scena de la Hollywood, potrivit presei mondene. Actriţa şi cântăreaţa americană s-ar fi întors la fostul său logodnic Ben Affleck și ar fi început chiar pregătirile de nuntă. Peste câteva luni are loc petrecerea, susţin apropiaţii.