Articolele din categoria MONDEN:

Adriana Bahmuțeanu. Foto: Facebook
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre cum petrecea Crăciunul în copilărie: „Am suferit mult în comunism când nu se găsea nimic”
Adriana Bahmuțeanu a împărtășit recent amintiri din copilărie despre felul în care petrecea sărbătorile de Crăciun. Într-un interviu, vedeta TV a mărturisit că a trăit momente dificile în perioada comunistă, când resursele erau limitate și găsirea anumitor produse era o adevărată provocare. În ciuda acestei situații, părinții săi făceau eforturi pentru a le oferi copiilor un Crăciun puțin mai special, iar portocalele erau un lux pe care-l așteptau cu emoție în perioada sărbătorilor.
Ema Uta, fosta iubită a lui Alex Bodi, în brațele lui Andrei Barbu, fiul unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Capitală
Schimb de bombardieri: Ema Uta, fosta iubită a lui Alex Bodi, în brațele lui Andrei Barbu, fiul unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Capitală - telenovelă cu acuzații de proxenetism
Ema Uta, make-up artistul vedetelor, și controversatul afacerist Alex Bodi, cunoscut pentru latura lui dură și legăturile strânse cu membrii temutului clan interlop al Caranilor, au format un cuplu câțiva ani, timp în care s-au certat și împăcat de mai multe ori. De data aceasta, însă, despărțirea chiar ar fi definitivă. Cel puțin asta spun surse din lumea mondenă. Noul iubit al Emei este tot un tânăr potent financiar, Andrei Barbu, investitor pe piața imobiliară recunoscut pentru aventurile de-o noapte și... bătăile cu Caranii. Mai nou, acesta a intrat în vizorul procurorilor DIICOT. Recent, cei doi amorezi au fost surprinși îmbrățișați, într-un club de fițe din Capitală. 
Chef Scărlătescu și Chef Dumitrescu, fac lumină în scandalul momentului
Chef Scărlătescu și Chef Dumitrescu, fac lumină în scandalul momentului. De ce au plecat, de fapt, de la „Chefi la cuțite”
După ce au plecat cu mare tam-tam de la emisiunea culinară unde au fost jurați, chefii Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu fac lumină în scandal! Cei doi bucătari au vorbit pentru prima dată despre motivul adevărat pentru care au părăsit show-ul și au spus că se gândesc să se revină în formă completă, dar nu în televiziune, ci în online! 
O casă de modă de fițe a lansat o sacoșă de supermarket pe post de geantă de lux. Foto: Profimedia
O casă de modă de fițe a lansat o sacoșă de supermarket pe post de geantă de lux. Prețul e revoltător
Într-o mișcare surprinzătoare și absolut inutilă, o casă de modă de fițe a decis să ofere un accesoriu absolut crucial pentru divele care doresc să poarte genți de marcă. A prezentat o banală sacoșă de supermarket drept geantă de lux. De acum, divele pot să-și ducă cele mai demne de invidiat produse cumpărate de la magazinul din colț într-o „geantă” care costă cât salariul unui om obișnuit.  
Revolta legendelor muzicii populare față de afirmația că melodia „Așa-i românul” e din folclorul maghiar. Foto: Colaj Facebook
Revolta legendelor muzicii populare față de afirmația că melodia „Așa-i românul” e din folclorul maghiar. Nicolae Furdui Iancu și Veta Biriș taxează dur vorbele lui Grigore Leșe
Grigore Leșe a fost în centrul unui scandal muzical de amploare, după ce a afirmat că melodia populară "Așa-i românul" face parte din folclorul maghiar. Declarația sa a stârnit furia și nemulțumirea unor adevărate legende ale muzicii populare în România, printre care se numără Nicolae Furdui Iancu și Veta Biriș. Aceștia au criticat vehement afirmațiile lui Leșe, considerându-le greșite și total nejustificate. 
Andreea Marin, Loredana, Horia Brenciu, Cătălin Scărlătescu, mesaje emoționante de Ziua Națională a României. Foto: Colaj Facebook
Andreea Marin, Loredana, Horia Brenciu, Cătălin Scărlătescu, Smiley, mesaje emoționante de Ziua Națională a României
Mai multe vedete autohtone au ales să-și exprime gândurile și urările de bine cu ocazia celebrării Zilei Naționale a României, pe data de 1 decembrie. Printre aceștia se numără artiști îndrăgiți precum Smiley și Horia Brenciu, care și-au dorit să transmită mesaje de unitate și mândrie națională. De asemenea, personalități din lumea modei și gastronomiei, precum Iulia Albu și Cătălin Scărlătescu, au dorit să transmită urări de prosperitate și fericire către întreaga națiune în această zi importantă.