Articolele din categoria MONDEN:

Cheluțu, împărțit între doi stăpâni după despărțirea dintre Dorian Popa și Babs. Foto: Facebook
Cheluțu, împărțit între doi stăpâni după despărțirea dintre Dorian Popa și Babs. Vestitul patruped produce sute de mii de euro
Dorian Popa și Claudia Iosif au decis să meargă pe drumuri separate, din mai multe motive, unul dintre ele fiind monotonia care a intervenit după 11 ani de relație. Despărțirea a creat valuri în lumea mondenă, iar Chelutu, vestitul câine al lui Dorian Popa, va avea de suferit pentru că a crescut împreună cu cei doi, iar acum unul dintre stăpâni nu o să-i mai fie prin preajmă.
Jean Paler
Jean Paler trece prin momente cumplite: actorul cu 9 stenturi la inimă, internat de 3 luni în spital
Starea de sănătate a îndrăgitului comediant Jean Paler se degradează pe zi ce trece. Dar, în ciuda problemelor medicale, actorul își dorește să revină în lumina reflectoarelor cu orice preț. În această vară, a suferit o criză cardiacă și a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii i-au pus încă două stenturi pe lângă cele șapte pe care le avea. Starea sa de sănătate este una fragilă. Comediantul a mărturisit că a ajuns să ia 18 pastile pe zi pentru a-și ține afecțiunile sub control. 
DROGURI pentru VIP-uri, varianta 2023: Vedetele din România, prinse în beția cu alcool și canabis Photo
DROGURI pentru VIP-uri, varianta 2023: Vedetele din România, prinse în beția cu alcool și canabis - Isprăvile jurnalistului Munteanu, „uitate” de procurori
Consumul de droguri a devenit un fenomen obișnuit în ultima perioadă și în cazul persoanelor publice din România. Tot mai multe vedete din lumea artistică, din showbiz, urmărite și de milioane de adolescenți și tineri, dar și din presă, au avut probleme cu stupefiantele, fiind prinse de oamenii legii drogate la volan. Printre acestea sunt Dorian Popa, Guess Who, actorul Matei Dima, Ana Morodan sau jurnalistul Mihai Munteanu, ultimul fiind „uitat de procurori după ce a fost prins drogat la volan.
Irina Loghin / Foto: Inquam Photos
Irina Loghin, prima reacție după ce a fost scoasă de pe scenă la Iași: ce s-a întâmplat, de fapt, acolo. Publicul a fost șocat!
Invitată să susțină un recital omagial, la spectacolul aniversar „Ion Macovei – 50 ani de cântec”, la Sala Unirii-Cinema Victoria din Iași, Irina Loghin a fost dată afară din scenă de către gazda show-ului, o prezentatoare de la Radio România Iași. Aceasta i-a pus în vedere Irinei Loghin că trebuie să mai cânte și mai mulți tineri. Publicul a început să huiduie insistent.
O tânără artistă dintr-o localitate bihoreană s-a sinucis în Ungaria
O tânără artistă dintr-o localitate bihoreană s-a sinucis în Ungaria. Familia cere ajutor pentru repatrierea trupului
Sfârșit tragic pentru o artistă româncă. O bihoreancă de 23 de ani a fost găsită spânzurată în Budapesta. Făcea masterul în capitala Ungariei și era cunoscută pentru interpretările ei la chitară, dar și pentru poeziile emoționante pe care le compunea. Mama sa, poștaș de meserie, nu are bani pentru repatrierea trupului, iar apropiații i-au sărit în ajutor.