Articolele din categoria MONDEN:

Laurențiu Reghecampf, umilință supremă!
Laurențiu Reghecampf, umilință supremă! Cea mai râvnită femeie din România îl face de râs: "Eu am jucat la altă ligă!"
Face ce face și ajunge în atenția publicului nu grație performanțelor sportive, ci din cauza femeilor care-l fac de râs pe la toate colțurile! Laurențiu Reghecampf are parte de încă o umilință, după ce amanta Corina Caciuc i-a arătat adevărat față, cea de consumator de plăceri carnale! Într-un interviu recent, Vica Blochina, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul autohton, și nu numai, a mărturisit că niciodată nu a fost interesată de un astfel de bărbat. "Eu am jucat la altă ligă", a spus Vica. 
Anamaria Prodan, dezvăluirea care dinamitează lumea sportului: cine este, de fapt, Laurențiu Reghecampf Exclusiv
Anamaria Prodan, dezvăluirea care dinamitează lumea sportului: cine este, de fapt, Laurențiu Reghecampf - umilință supremă: "Vorbim de la femei, beții, droguri..."
Ana Maria Prodan face dezvăluiri explozive, la Realitatea sportivă, în emisiunea "Unu la 1". Impresara a vorbit deschis despre căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf și a mărturisit că, ani de zile, a trecut cu vederea escapadele soțului infidel. Totul, pentru binele copiilor. În plus, spune Anamaria Prodan, în momentul în care a fost întrebat cum justifică derapajele, Reghe a recunoscut că a greșit. 
Anamaria Prodan, invitată la Realitatea Sportivă Exclusiv
Reghe, pulverizat! Anamaria Prodan rupe tăcerea: "Până la urmă, Reghecampf era soțul meu, nu invers. Poate căsnicia i-a fost o pălărie prea mare!"
Ediție incendiară la Realitatea Sportivă! Anamaria Prodan face dezvăluiri explozive despre căsătoria cu Laurențiu Reghecampf. Sexy impresara a decis să rupă tăcerea și să vorbească deschis despre viața de familie, dar și despre ce a însemnat scandalul în care s-au găsit implicați odată cu apariția în scenă a amantei Corina, scrie realitateasportiva.net.