Articolele din categoria MONDEN:

Fosta casă a lui Irinel Columbeanu din Izvorani a ajuns o ruină
Fosta casă din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a ajuns o ruină. Imagini cu starea deplorabilă a fostului cuibușor de nebunii
Peisajul pare desprins dintr-un film post-apocaliptic, cu bucăți de beton și fier ruginind în timp ce vegetația își reclamă teritoriul înapoi. La fel de trist precum aspectul exterior este și povestea din spatele acestei vile. Înainte de a fi o ruină, aici a locuit unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc: Irinel Columbeanu și Monica Gabor.
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Foto: Facebook/Andreea Marin
Conflictul din Israel l-a răpit pe iubitul Andreei Marin de lângă ea. „Am fost tare emoționată, când m-a sunat într-o zi”
Andreea Marin și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, formează un cuplu care reprezintă o dovadă vie că vârsta nu este un impediment în iubire. În ciuda faptului că Andreea este cu aproape 11 ani mai în vârstă decât Adrian Brâncoveanu, cei doi se înțeleg de minune și își oferă un sprijin reciproc incredibil. Cu toate acestea, conflictul din Israel i-a despărțit pe cei doi pentru o perioadă de timp.
Irinel Columbeanu a ajuns la azil
Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Milionarul cu avere de 150 de milioane de euro a ajuns la sapă de lemn
Irinel Columbeanu a ajuns la azil. De aproape două săptămâni, fostul milionar al României este în grija asociației unde a fost cazat și tatăl său de la care a moștenit averea. De la traiul luxos, Columbeanu speră acum că ultimii prieteni îi vor vizita la azil. Acesta nu mai are nimic de pierdut și speră că va avea o bătrânețe liniștită. Cel mai mare regret al său este că a îndrăznit să intre în politică.