Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

3 bărbați din zodiac după care nicio femeie nu mai iubește - Horoscopul suferinței 
3 bărbați din zodiac după care nicio femeie nu mai iubește - Horoscopul suferinței
Orice relație este specială, deoarece ne ajută să învățăm ce este dragostea și să ne descoperim pe noi înșine. Chiar dacă o poveste nu se termină tocmai bine, trebuie să o luăm ca pe o lecție. Ne vom da seama astfel ce ne dorim pe viitor și vom evita unele greșeli. Totuși, anumite relații ne lasă cu un gust amar și cu multe regrete, și tocmai de aceea este greu să mai iubim pe cineva după ele.
Românii fac economii de frica războiului și a pandemiei
Românii fac economii de frica războiului și a pandemiei. Oamenii strâng cureaua pentru a avea bani la iarnă
Scumpirile îi sperie pe români. Jumătate dintre aceștia susțin că situația lor financiară s-a înrăutățit, însă acest lucru i-a convins să economisească mai mult. Speriați de criză, oamenii încearcă să pună deoparte bani pentru zile negre. Un sondaj arată că cei mai mulți români reușesc să strângă între 300 și 600 de lei pe lună. Potrivit aceluiași sondaj, oamenii preferă în continuare să păstreze banii la saltea. 
Foto cu caracter ilustrativ / Arhivă
Cei 77 de pompieri români au ajuns la incendiile din Franța
Cei 77 de pompieri români cu 17 mijloace de intervenție au ajuns în Franța, ca să ajute la stingerea incendiilor. Forțele românești au plecat seara trecută cu două avioane NATO. Peste 1.000 de pompieri se luptă cu un incendiu, care a distrus deja aproape 7.000 de hectare de pădure. Președintele Macron a mulțumit României pentru ajutor. Iar în Thassos, pompierii fac în continuare eforturi intense, pentru a stăpâni incendiul uriaș izbucnit miercuri noaptea. Armata s-a alăturat echipelor de salvare. 
Fierbere mare la Chișinău! Se pune la cale arestarea lui Cristian Rizea
Fierbere mare la Chișinău! Se pune la cale arestarea lui Cristian Rizea - polițiști și procurori corupți, implicați în operațiune
Contrabandiștii Oleg și Vladimir Nemțanu, cei care au construit parcarea specială pe terenuri acaparate de la stat și cetățeni, au decis să se răzbune pe liderul Partidului Politic „Moldova, Rizea și Poporul” Cristian Rizea pentru dezvăluirile făcute despre contrabanda cu droguri, țigări, piese auto de schimb și combustibil, pe care o desfășoară în complicitate cu persoane cu funcții de răspundere din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), scrie site-ul realitateadinmoldova.md.