Ultimele Stiri
Editoriale


Alexandra Păcuraru
Legile Puterii, o emisiune despre oameni și fapte
Mă bucur să văd că dezvăluirile făcute în ultima emisiune au stârnit un val uriaș de reacții, însă mă întristează numărul mare de cazuri pe care le-am primit pe adresa de email, dar și pe pagina de facebook Legile Puterii. Noi suntem cei care încearcă să caute dreptatea pentru dumneavoastră, dar valul de povești ne copleșește. Tocmai de aceea, o fundație care se ocupă cu astfel de spețe s-a oferit să preia fiecare caz în parte și va acorda consiliere juridică celor care sunt în litigii cu băncile din această țară. 


Alexandra Pacuraru, realizator Legile Puterii
Legile Puterii: Mai avem o șansă! Avem curaj să luptăm pentru dreptate? Vrem să ucidem democrația?
Să vedem ce vom răspunde la întrebarea: mai avem curaj sa luptam pentru dreptate? Vom avea parte de dreptate în final? Vrem să ucidem democrația? Pentru că astăzi, subiectele banale sunt ca o perdea de fum in spatele căreia se fac cele mai odioase fapte. Și sănătatea noastră este dreptatea! Știu: mulți o să spuneți că suntem în comă, dar mai avem o șansă! Profităm de ea? Ne însănătoșim? Sau privim în continuare cum suntem alimentați cu perfuzia fricii! Frica de faptul că ei, cei puțini, sunt mai puternici, uniți, mai periculoși și mai susținuți decât noi toți, chiar din afară? Dar nu mai continuu cu aceste întrebări, pentru că toată noaptea veți căuta in zadar răspuns.

Stiri PoliticeAdrian Mititelu
Patronul FCU Craiova face DEZVĂLUIRI BOMBĂ și ACUZAȚII GRAVE despre un fost premier! Gabi Morariu: Sunt două motive pentru care politicienii și serviciile vor fotbal
Practicile statului paralel din anii de glorie ai mandatului lui Traian Băsescu sunt mărturisite de tot mai multe personaje. Ce povestește Adrian Mititelu despre cum s-ar fi implicat în dosarul lui Victor Ponta și George Maior?Dar și ce i-a răspuns fostul premier patronului Craiovei! Oare așa să fie? Fotbalul le-a luat mințile precum politică? La toate aceste întrebari Anca Alexandrescu a căutat răspuns, alături de invitații săi, în ediția de joi seara a emisiunii "Culisele Statului Paralel", de la Realitatea PLUS.

Stiri Economice

Stiri Actuale

Stiri din Justiție

Foto arhivă
Înșelătorie cu numere auto. Hoții le fură, le pun la o altă mașină și alimentează cu carburanți fără să PLĂTEASCĂ
Polițiștii atrag atenția asupra unui nou tip de infracțiuni căreia îi pot cădea victimă șoferii, dar și proprietarii unor autoturisme pe care nu le mai folosesc. Este vorba de furtul numerelor de înmatriculare și montarea lor pe alte autoturisme, cu care hoții alimentează din benzinării și fug fără să plătească. 

Percheziții - imagine cu notă sugestivă
Percheziţii în Timișoara, la persoane bănuite că au distribuit droguri de risc şi mare risc. Trei tineri, duşi la audieri la DIICOT
Trei percheziţii domiciliare la persoane bănuite că, în ultimii doi ani, ar fi distribuit amfetamină, ecstasy şi cannabis în Timişoara au fost efectuate, joi, de către poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Timişoara. În urma perchezițiilor, trei persoane cu vârste între 23 și 25 de ani au fost duse la audieri,Stiri despre Vreme

Stiri din Sport


Sursa foto: Facebook / Alin Șavlovschi
Povestea impresionantă a olimpicului care se antrenează pe o pistă improvizată
Un tânăr sportiv din județul Tulcea are o poveste impresionantă. S-a antrenat cum a putut, iar la 16 ani, Alin Șavlovschi a reușit să obțină medalia de bronz la atletism. Pentru a ajunge la performanță a fost nevoit să improvizeze o pistă și obstacole dintr-un stâlp și o țeavă, de care a legat o panglică. Părinții fac multe sacrificii, ca să-și vadă copilul campion, așa cum își dorește.