Editoriale










Alexandra Păcuraru, realizator România Suverană     /   Foto: Bogdan Chircan
Alexandra Păcuraru: Ne mor copiii! Modernizarea școlilor și internatelor, o sursă inepuizabilă de îmbogățire pentru liderii partidelor și pentru anumiți oameni de afaceri
Nu pot să trec cu vederea, și astăzi, tragedia din Odorheiu Secuiesc care a cutremurat întreaga țară, acolo unde un elev a murit după ce peretele s-a prăbușit peste el. David, căci așa îl cheamă, urma să împlinească 18 ani chiar în ziua de Crăciun. Băiatul juca la academia de handbal din oraș. Alte trei fete prinse sub zidurile prăbușite ale internatului au ajuns în stare gravă la spital. Imaginile tragediei sunt înfiorătoare.

ULTIMELE STIRI


Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru: „Drogurile ajung prea ușor la pruncii noștri, se vând în școli și licee, la colț de stradă”
Va recomand sa va luați, in dar de Crăciun, o carte minunata pe care am primit-o si eu astăzi: "Cuvinte de aur. Milostenia, inima virtuții". După îndemnurile Sfântului Ioan Gura de Aur este neapărată nevoie ca orice creștin sa aibă drept regula pentru milostenie a zecea parte din câte are. In felul acesta, casa fiecărui credincios poate sa devină biserica, el însuși iconomul averilor lui Dumnezeu, lăsându-le moștenire copiilor săi cea mai mare comoară: partașia la rasplatire împreuna cu Hristos. Dar si pentru sine va avea, prin milostenie, cel mai mare apărător in ziua judecății. 

ACTUAL







Alexandra Păcuraru
Alexandra Păcuraru: „Aleșii patriei se jignesc și se înjură de mamă, de familii, de orice. Asta ne trebuie?”
E vremea să ne luăm țara înapoi, e vremea să înțelegem că trebuie să luptăm, asta dacă vrem să avem un loc de partea corectă a istoriei. Ne aflăm în fața testului de maturitate ca popor. Cu pași repezi vedem că se încheie cel mai dificil an de după al doilea război mondial pentru întreaga omenire, dar și pentru noi. Urmează luni cruciale pentru mapamond și acest colț de lume, în care ne-a lăsat bunul Dumnezeu.

ACTUAL











Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Teatrul Ciolacu și copiii scoși din Gaza
Cel mai probabil, vom asista la o continuare a trendului în care politicienii se coboară la niveluri tot mai joase pentru a-și câștiga popularitatea. Lasconi a fost doar primul exemplu de regie eșuată și, totuși, de succes pentru un partid sau candidat. Acum, vedem cum politicienii se orientează către tactici ieftine pentru a atinge coardele sensibilității noastre și pentru a-și spori imaginea publică.

ULTIMELE STIRI


Alexandra Păcuraru, relaizatoarea România Suverană    /  Foto: Bogdan Chircan
Alexandra Păcuraru: Unii politicieni și-au bătut joc de noi, de soarta României, de viitorul copiilor și nepoților noștri. Culmea nerușinării e că vin acum să ne ceară votul
La mulți ani tuturor celor care poară numele sfinților Mihail și Gavril. Bună să vă fie inima și gândurile. Sunt foarte mulți oameni care cred în Dumnezeu, sunt destul de puțini cei care nu cred în Divinitate și Creator. Primii sunt fericiți, au ales o cale ușoară de a-și trăi viața și, totodată, moartea. Ceilalți se chinuie cu întrebări care, de obicei, nu primesc răspuns. Nici în viață, nici în moarte. Vă doresc tuturor să vă găsiți calea și răspuns la toate întrebările vieții.

ULTIMELE STIRI


Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru, despre "planul pentru notorietate al USR- Lasconi": E dezgustător să îți folosești familia ca să iei 3 voturi
Elena Lasconi nici nu a fost la referendumul pentru familia tradițională. Ea nu figurează pe vreo listă care să ateste că ar fi votat. A fost intenționat interviul la Prima, întrebarea a fost pusă intenționat, și nu avea legătură deloc cu subiectul emisiunii. Drulă a “sacrificat-o” de la europarlamentare ca să fie în cursa pentru prezidențiale. Ea e sondată de USR pentru prezidențiale. Iar acum nu mai contează dacă se vorbește de bine sau de rău de ea sau de USR. Creezi un spectacol, toată atenția este asupra ta. 

ULTIMELE STIRI