Editoriale


PNL relansează economia cu miniștri de mâna a doua
PNL relansează economia cu miniștri de mâna a doua. Ministerele de forță, puse pe tavă PSD-ului lui Ciolacu
În timpul negocierilor din decembrie anul trecut pentru formarea Guvernului, Ludovic Orban a fost acuzat că ar fi cedat ministere importante pentru a-și asigura funcția de președinte al Camerei Deputaților: Fonduri Europene, Transporturi şi Dezvoltare. Ar fi trebuit ca partidul să-și fi păstrat portofoliile pentru relansarea economiei, spuneau, la acea vreme, voci politice. 

ULTIMELE STIRI


Foto arhivă
Marinela Mititelu: „De ce la noi mall-ul bate școala”
Vestea că școlile se redeschid dacă personalul școlii este vaccinat în proporție de minimum 60% a provocat  un tsunami de critici. Care mai de care specialist în dat cu părerea a început să dea cu pietre: ba că decizia nu face decât să-i asmute pe părinți împotriva profesorilor nevaccinați, ba că procentul e mic și că nu reduce riscul infectării cu SARS-COV 2, ba că iar sunt discriminați săracii români, ba că nu sunt lăsați să aleagă. 

ULTIMELE STIRIIulian Leca
Iulian Leca: Ultima noapte de vacanță, întâia noapte a Apocalipsei
Nu există familie care să nu spere la o vacanță în această vară a lui 2021. După coșmarul din 2020 când pandemia provocată de Coronavirus a închis granițele și a provocat o distopie greu de imaginat până de curând, vaga relaxare care a avut loc în această vară s-a transformat într-o fugă după o evadare din viața deja prea închisă și predictibilă în care am ajuns să trăim mai mult sau mai puțin forțați.

ULTIMELE STIRI