Articolele din categoria ULTIMELE STIRI:

Nordis Mamaia
Premieră în România: Nordis Mamaia, singurul ansamblu unde cumpărătorii pot testa apartamentele și facilitățile înainte de achiziție, odată cu deschiderea sezonului estival (P)
Dezvoltatorul celui mai mare ansamblu hotel & residence de 5 stele din România anunță conceptul test & buy, prin care se pot testa produsul și facilitățile disponibile în cadrul Hotelului Nordis Mamaia, înainte de cumpărarea unei proprietăți. Valabilitatea opțiunii coincide cu startul sezonului estival, serviciul fiind disponibil începând cu 1 mai 2024.  
Bolnavi de corupție: mită de până la 15.000 de euro pentru un post la spitalul din Botoșani
2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare pentru medicul sucevean care a luat mită de 280 de ori într-o lună. De ce n-a refuzat atențiile de la pacienți: explicații halucinante
Șefa Secției Oncologie a Spitalului Județean (SJ) Suceava, Anca Ababneh Dumitrovici, a fost condamnată, joi, la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendare. Medicul a recunoscut că a primit mită de 280 de ori în mai puțin de o lună, însă a avut o explicație halucinantă pentru această situație. Mai exact, avocații săi au susținut că aceasta nu a putut să refuze banii și cadourile primite de la bolnavi pentru ca aceștia să nu creadă că nu mai au nicio șansă de viață. Totodată, apărarea medicului a numit mita drept "suvenir".
Mara Mares
„Europa în fiecare localitate”, campanie organizată de tinerii liberali înainte de alegerile de pe 9 iunie. Ce presupune aceasta
În această perioadă în care ne pregătim pentru alegerile locale și europarlamentare, Tineretul Național Liberal a dat startul unei campanii de informare si promovare a beneficiilor UE, la nivel național, intitulată “Europa în fiecare localitate”, a spus președinta TNL, Mara Mareș, la Iași, în cadrul conferinței regionale „Europa în fiecare localitate”. 
Anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală. Anunțul ministrului Rafila/ Arhivă foto
Anticoncepţionalele ar putea fi compensate pe bază de prescripţie medicală. Anunțul ministrului Rafila
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat joi că are în vedere un proiect care presupune compensarea tratamentului contraceptiv, dacă o femeie tânără doreşte acest lucru. Rafila spune că că proiectul este similar cu cel care a stat la baza compensării vaccinurilor. România rămâne pe primul loc în Uniunea Europeană la numărul de mame minore. Această statistică îngrijorătoare este rezultatul lipsei de educaţiei în general și sanitare în special, pe fondul sărăciei şi problemelor familiale.