Articolele din categoria SOCIAL:

22.32. Moment emoționant la exact un an de la izbucnirea incendiului din Colectiv
22.32. Moment emoționant la exact un an de la izbucnirea incendiului din Colectiv
Un proiector a fost aprins duminică, 30 octombrie, la ora 22.32, în prezența a sute de oameni, la exact un an de la începerea incendiului din Colectiv. Este ultimul dintr-o serie de evenimente ce au comemorat tragedia care a luat viața a 64 de oameni. Momentul a fost transmis LIVE de Realitatea TV, care s-a aflat la fața locului, unde Rareș Bogdan a discutat cu familiile celor care au murit în urmă cu un an. 
Lecţia COLECTIV. Concluziile jurnaliştilor Realitatea Tv Video
Lecţia COLECTIV. Concluziile jurnaliştilor Realitatea Tv
A fost tragedia de la Colectiv o lecţie pentru societatea românească? S-a schimbat mentalitatea, suntem acum mai conştienţi că depinde de fiecare dintre noi să reacţionăm atunci când ceva nu merge bine? Sunt politicienii, pompierii, medicii mai responsabili ori Colectiv s-ar putea repeta la nesfârşit fără să fi învăţat ceva? Sunt întrebări la care jurnaliştii Realitatea Tv au încercat să răspundă în materialul următor.
1 AN de la COLECTIV. Mărturii din infern. Ce spun primii salvatori care au ajuns în faţa clubului Video
1 AN de la COLECTIV. Mărturii din infern. Ce spun primii salvatori care au ajuns în faţa clubului
Viaţa celor care au trecut prin tragedia din Colectiv s-a schimbat profund după noaptea lui 30 octombrie 2015. Asistentele aflate în gardă la Maternitatea Bucur în acea noapte, dar şi primul poliţist care a ajuns la incendiu au sărit în ajutorul victimelor fără să stea pe gânduri. Unii dintre cei care au supravieţuit le datorează lor acest lucru. A trecut un an, dar eroii salvatori de la Colectiv încă tremură când se gândesc la acele momente de groază.
Viața după Colectiv. România este la fel de coruptă şi lipsită de soluţii
Viața după Colectiv. România este la fel de coruptă şi lipsită de soluţii
Nu este suficient să ne amintim de ''Colectiv'', trebuie să şi schimbăm ceva. Pentru toţi cei care au pierit şi pentru copiii care cresc în aceasta ţară, spun în cor supravieţuitorii, rudele victimelor şi cei care nu vor să uite tragedia. Cel mai tare ne doare că trăim în continuare într-o ţară în care incompetenţa şi corupţia ne pun vieţile în pericol, spun părinţii îndureraţi si supravietuitorii care acuză, la un an de la incendiu, că nimeni nu plătește.
Uleiul din această plantă ieftină, miracol pentru întreg organismul. Tratează zeci de afecţiuni
Uleiul din această plantă ieftină, miracol pentru întreg organismul. Tratează zeci de afecţiuni
Uleiul extras din salvie are o valoare medicinală extraordinară, iar capsulele moi, care conţin uleiul macerat, au un efect extraordionar. Astfel, este un leac minunat pentru stomac, acţionând ca un cicatrizant,reduce durerile menstruale şi reglează ciclul menstrual abundent. Este un bun antiperspirant, întrucât combate cu succes transpiraţia. Vindecă eczemele pielii, dermatitele, infecţiile cutanate şi ajută la eliminarea celulitei-