Articolele din categoria SOCIAL:

Aventura şi poveştile României Nedescoperite
Aventura şi poveştile României Nedescoperite - VIDEO (P)
În fiecare zi vedem aceeași Românie urbană, gălăgioasă și de multe ori plictisitoare. Însă gândiți-vă la un lucru: la capătul cărărilor greu de străbătut mai există o Românie… de poveste, cu oameni adevărați, autentici, cu locuri frumoase și ocupații vechi, spectaculoase.O țară pe care însă prea puțini ajung să o descopere... Acum însă putem vorbi despre tehnologie, despre oportunități oferite de tehnologia mobilă și despre puterea internetului, uneltele care în ziua de azi conectează cele două lumi, cele două Românii distincte.
Accident naval în Tulcea: 14 moldoveni răniți, șase transportați la spital! Unul, în stare gravă
Accident naval în Tulcea: 14 moldoveni răniți, șase transportați la spital! Unul, în stare gravă
Un accident naval a avut loc pe Dunăre, la Mila 35, în județul Tulcea, în urma căruia 14 persoane, turiști din Republica Moldova, au fost rănite, dintre acestea șase fiind transportate la Spitalul Județean Tulcea. O persoană rănită grav, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, va fi adusă la Spitalul Bagdasar Arseni, din Bucureşti, în timp ce alte două persoane rănite vor rămâne la Tulcea, celelalte trei care fuseseră duse la spital fiind deja externate.
 Oameni fără suflet. Pisici arse cu apă clocotită, în Galaţi Video
Oameni fără suflet. Pisici arse cu apă clocotită, în Galaţi
Un nou act de cruzime împotriva animalelor în Galaţi. În jur de zece pisici au fost mutilate, arse, cel mai probabil, cu apă clocotită sau cu o substanţă chimică. Nu se ştie exact cine a făcut gestul. Unii locatari au văzut animalele rănite, iar pe două dintre ele au reuşit să le ducă la un medic veterinar. Pentru celelalte, care sunt speriate şi se ascund, s-a cerut ajutorul unei Asociaţii de Protecţie a Animalelor.