Articolele din categoria SOCIAL:

Veste PROASTĂ pentru bucureşteni: construcţia altei magistrale de metrou a fost RATATĂ
Veste PROASTĂ pentru bucureşteni: construcţia altei magistrale de metrou a fost RATATĂ
După ce locuitorii Capitalei au aflat că Magistrala 5 de metrou (Eroilor-Drumul Taberei) va fi terminată mult mai târziu decât s-a stabilit iniţial, adică ar putea fi dată în folosinţă în 2017, o nouă rută subterană are parte de probleme. Lucrările la Magistrala 4 (Parc Bazilescu – Lac Străulești) de metrou vor fi finalizate abia în 2016, cu o întârziere de un an, şi nu în 2015, termenul anunţat iniţial şi afişat şi pe panoul informativ de pe şantier. 
Viiturile au făcut PRĂPĂD: o persoană a murit, iar alte două au fost luate de apele învolburate
Viiturile au făcut PRĂPĂD: o persoană a murit, iar alte două au fost luate de apele învolburate
Coşmarul apelor revine! Un om a murit şi alţi doi sunt daţi dispăruţi din cauza ploilor torenţiale şi a inundaţiilor din Mehedinţi. Circulaţia pe unele drumuri a fost blocată, câteva trenuri au fost anulate, iar mai multe gospodării au ajuns sub ape. Lecţia naturii dovedeşte încă o dată, dacă mai era nevoie, că autorităţile n-au învăţat nimic din istoria anilor trecuţi. Iar toamna e abia la început. 
MĂRTURIA tatălui lui Ionuţ Anghel: "Sunt nopţi când fratele lui sare din pat şi strigă AJUTOR!" Exclusiv
MĂRTURIA tatălui lui Ionuţ Anghel: "Sunt nopţi când fratele lui sare din pat şi strigă AJUTOR!"
Într-o societate în care vinovatul este cel care moare, tatăl lui Ionuţ Anghel - rămas, pentru mult timp de acum încolo, "copilul ucis de maidanezi" - Valentin Anghel, a vorbit, la Realitatea TV, despre tragedia care i-a schimbat radical viaţa. La mai bine de un an de la moartea fiului său, acesta a vorbit, în emisiunea "Perfect - Imperfect" realizată de Emma Zeicescu, despre clipele de coşmar prin care trece familia sa.
Protest în Bucureşti, în Prelungirea Ghencea
Proteste în Capitală, în Prelungirea Ghencea: "Omul a ajuns pe Lună, Bucureștii n-au centură"
Cateva sute de persoane au protestat duminica, timp de aproape doua ore, in fata Cartierului Latin din Prelungirea Ghencea. Cetatenii, care locuiesc in zona, sunt nemultumiti ca primarul Sorin Oprescu si premierul Victor Ponta nu au largit strada Prelungirea Ghencea la doua benzi pe sens, asa cum au promis in urma cu un an, nu au facut trotuare si nu au realizat un pasaj rutier peste Soseaua de Centura, scrie Romaniacurata.ro.