Articolele din categoria SOCIAL:

Nicoleta Angelo a fost diagnosticată cu cancer de col uterin şi a reuşit să se trateze Alt tip
CANCERUL POATE FI ÎNVINS. Două românce au câştigat bătălia cu ajutorul medicilor din Turcia
Avem un sistem medical în colaps, care îi condamnă la moarte pe cei mai mulţi bolnavi de cancer din ţara noastră. Puţini sunt cei care reuşesc să învingă această boală necruţătoare, însă, nu aici, în România, ci ajutaţi de medicii străini şi de aparatură de ultimă generaţie. Este şi cazul fericit a două femei din Capitală, care au câştigat bătălia cu ajutorul medicilor din Turcia.
Clima temperat-continentală ar putea deveni o amintire, afirmă specialiştii Alt tip
ROMÂNIA AR PUTEA DEVENI UN DEŞERT. Avertismentul îngrijorător al climatologilor
România riscă să devină un adevărat deşert. Iar clima temperat continentală ar putea deveni o amintire. Sunt concluziile alarmante ale experţilor, care au analizat schimbările climatice din macroregiunea Dunării. Potrivit unui studiu, tendinţa afectează tot sudul Europei, însă riscurile pentru România sunt legate în special de stresul termic, de reducerea resursei de apă şi de aridizarea solului pe suprafeţe mari.
LOTO, LOTO 6/49. Ai câştigat?
LOTO, LOTO 6/49, LOTO 5/40. Report URIAŞ pentru extragerea de duminică, 4 mai. Iată numerele
LOTO, LOTO 6/49, JOKER, NOROC. Duminică, 4 mai, au avut loc noi trageri LOTO 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, LOTO 5/40 si Super Noroc. La extragerea Loto 6/49, de duminică, la categoria I, se înregistrează un report de aproximativ 8,7 milioane de lei (peste 1,95 milioane de euro), iar la jocul Joker, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de peste 10,48 milioane de lei (2,3 milioane de euro), informează Loteria Română. 
Clienţii vor primi banii înapoi
BANCĂ EXECUTATĂ SILIT. Sute de clienţi vor primi banii reţinuţi în contul comisionului de risc
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor a solicitat demararea executării silite pentru o bancă, pe motiv că aceasta nu a respectat o hotărâre judecătorească în urma căreia 260 de clienţi ar fi trebuit să îşi recupereze comisionul de risc reţinut de bancă fără temei legal, din 21 iunie 2010 până în prezent, a anunţat miercuri, preşedintele ANPC, Marius Dunca, în cadrul unei conferinţe de presă.