Articolele din categoria SĂNĂTATE:

Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Sursa foto: Facebook Exclusiv
Raed Arafat: „DSU nu e proprietate personală, de partid. Este a acestei țări, să o păstrăm așa!” - Ce au făcut Boc, Ponta, Tudose, Ciolacu
Raed Arafat a anunțat că va apăra sistemul de urgență - DSU, care nu este o proprietate individuală, ci aparține României, fiind sprijinit de toate partidele care au fost la guvernare până în prezent. Șeful DSU a explicat, vineri seară, la Realitatea PLUS, cum au ajutat fiecare guvern la crearea sistemului de astăzi, la dezvoltarea și dotarea acestuia.
Infectări COVID
Europa, în vizorul OMS! Hans Kluge: ''Nu cred că societatea este pregătită pentru lockdown-uri impuse''
Țările europene trebuie să intensifice vaccinarea şi să reinstituie măsuri precum purtarea măştii în transportul public şi în spaţiile închise, pentru a evita măsuri mai stricte odată cu apropierea sezoanelor de toamnă şi iarnă, a avertizat, marţi, Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS). Avertismentul vine în contextul în care subvariantele Omicron ale COVID-19 provoacă un nou val de infectări în Europa.
Vaccinurile anti-covid pentru copiii cu vârsta sub 5 ani, autorizate în Israel
Bilanț coronavirus 17 iulie - Peste 2.000 cazuri noi, în ultimele 24 de ore: număr URIAȘ de copii internați - Care e situația la ATI
În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 2.165 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID –19), cu 1.942 mai puține față de ziua anterioară. 393 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare, potrivit buletinul dat publicității, duminică, de Ministerul Sănătății.
Marea Britanie
Explozie de infectări cu COVID-19 în doar o săptămână, în Marea Britanie! Autoritățile, în ALERTĂ MAXIMĂ
În Marea Britanie are loc o explozie de infectări cu COVI-19. Într-o singură săptămână, numărul cazurilor nou depistate a crescut cu aproape 800.000, unele regiuni ale regatului apropiindu-se de nivelurile record atinse în cursul primăverii. În plus, numărul spitalizărilor este și el în creştere, în contextul răspândirii rapide a subvariantelor Omicron BA.4 şi BA.5, potrivit DPA.