Articolele din categoria POLITICĂ:

Fiscul a recuperat prejudiciul din dosarul Loteria 1, în care Copos execută 4 ani de închisoare
Fiscul a recuperat prejudiciul din dosarul Loteria 1, în care Copos execută 4 ani de închisoare
George Copos a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare la data de 25 august 2014 in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala de peste un milion de euro, cu ocazia vanzarii unor spatii ale firmei Ana Electronic catre Loteria Romana. ANAF a recuperat prejudiciul, organele fiscale procedand la aplicarea masurilor de executare silita asupra conturilor bancare, potrivit datelor obtinute de reporterul HotNews.ro.
Comisia juridică a Camerei: Aleșii locali care au trecut la alte partide nu-și vor pierde mandatele
Comisia juridică a Camerei: Aleșii locali care au trecut la alte partide nu-și vor pierde mandatele
Comisia juridică a Camerei Deputaților a decis, marți, că primarii, consilierii care au trecut la alte partide, ca urmare a aplicării Ordonanței 55/2014, declarată neconstituțională de Curtea Constituțională, nu-și vor pierde mandatele. Reprezentanții PNL au anunțat, însă, că vor contesta decizia la CCR, daca acest amendament va fi adoptat de plenul Camerei si al Senatului, relateaza Mediafax, citată de HotNews.ro.
Elena Udrea află miercuri dacă va fi arestată. Avocaţii contestă avizul dat de parlamentari
Dosarul "Gala Bute": Elena Udrea, arestată preventiv pentru luare de mită şi abuz în serviciu
Instanţa Supremă a decis, miercuri, arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru fostul ministru al Turismului Elena Udrea, în dosarul "Gala Bute". În acest dosar, Udrea este acuzată de luare de mită şi de abuz în serviciu. Într-o postare pe o pagină de socializare, deputatul a calificat acuzaţiile drept un "teatru absurd". Ea s-a prezentat, în această dimineaţă, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La ieşire, aceasta a lăsat să se arate că este vizibil afectată de situaţia în care se află şi a vorbit despre fostul său soţ, Dorin Cocoş, dar şi despre bărbaţii care au "dezamăgit-o" în urma anchetei DNA. Udrea urmează să fie încarcerată în Arestul Poliţiei Capitalei.