Articolele din categoria LUMEA ANIMALELOR:

Rase de câini de talie mică/ profimedia
Câinii de buzunar. 7 rase de talie mică ce te vor cuceri cu aspectul lor - Sunt potriviți pentru familiile cu copii și extrem de afectivi - FOTO
Cateii de buzunar sunt absolut adorabili si, pentru ca sunt atat de mici, mult mai usor de transportat, dar in acelasi timp au nevoie de mult mai putin spatiu decat cainii obisnuiti. Prin urmare, chiar daca ai un apartament mic, tot poti sa ai un astfel de animal de companie, fara ca acesta sa sufere de lipsa de spatiu (sau sa ti-l invadeze complet pe al tau). Cateii de buzunar sunt foarte dragalasi, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ai la fel de multa grija de ei! 
Animale de companie
7 boli pe care le poți lua de la animalul tău de companie. La ce trebui să fii atent
Viața fără animale ar fi extrem de plictisitoare și de tristă. Dacă ai și tu un animal de companie, atunci cu siguranță îmi vei da dreptate. Prietenul tău blănos te face să zâmbești chiar și atunci când ești supărat, bolnav sau ai probleme. Fie că este vorba de pisica blocată într-o cutie sau de zâmbetul larg al câinelui care te așteaptă atunci când ajungi acasă, animalele ne fac viața mai frumoasă!