HALUCINANT! 159 de pisici înghesuite într-un apartament! Descoperire șocantă. Un cuplu din Franța ținea peste 150 de pisici și șapte câini într-un apartament de doar 80 de metri pătrați. Animalele trăiau în mizerie, erau deshidratate și pline de paraziți. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional!
Mangalia a devenit "stațiunea pisicilor". Zeci de feline se plimbă pe diguri - FOTO/VIDEO Odată cu venirea primăverii, locuitorii din Mangalia, dar și turiștii, au fost surprinși să constate că pe digurile stațiunii și-au făcut apariția zeci de pisici.
Castor la plimbare prin centrul orașului Oradea. Cu o zi înainte, un castor a defilat prin Turda. Ce semnifică apariția lor? Apariție neașteptată, sâmbătă dimineață, pe promenada Crișului Repede, chiar în centrul municipiului Oradea.
Consumul de insecte se răspândește în întreaga lume. Statele care au "îmbrățișat" acest trend: care sunt cele mai inedite combinații Deși în România a rămas încă un subiect controversat, consumul de insecte ia amploare în celelalte state din întreaga lume. Feluri de mâncare cu lăcuste, viermi, tarantule și chiar ouă de furnică se găsesc atât în restaurante cât și în magazine. În România, făina de insecte nu a fost acceptată pentru consum, iar italienii au refuzat și ei, totul după ce Comisia Europeană a autorizat consumul.
Modificări majore în legislație. Noi reguli, mult mai dure, pentru proprietarii de câini Modificări majore în lege, cerute de cei de la ANSVSA. Proprietarii de câini ar putea fi obligați ca, atunci când ies cu patrupedele la plimbare, să aibă și carnetul de sănătate asupra lor. De asemenea, va exista obligația ca animalele să fie microcipate și înregistrate în Registrul de evidență a câinilor cu stăpâni (RECS).
Fu Zai, primul câine polițist Corgi din China. Pufosul cu picioare scurte a furat inima internauților: imagini virale FOTO&VIDEO Un câine polițist din China face furori pe internet. Un videoclip cu patrupedul din rasa Corgi, pe numele său, Fu Zai, a reușit să strângă peste un milion de vizionări pe o rețea de socializare.
Cazul animalelor găsite moarte pe câmp, între Arad şi Timiş. Activitatea a 3 agenți economici, interzisă: neregulile descoperite de Garda de Mediu Garda de Mediu Arad a interzis activitatea a trei firme care nu aveau autorizaţii şi depozitau necorespunzător susbstanţe periculoase. În plus de asta, a fost făcută și o sesizare penală, totul după ce mai multe animale au fost găsite moarte pe un câmp, la limita dintre judeţele Arad şi Timiş..
TRUCUL cu care broaștele îi dau gata pe broscoi. Gestul este aproape uman - STUDIU Oamenii de ştiinţă chinezi au descoperit că comportamentul de a clipi, despre care se credea anterior că este un semnal social observat în principal la anumite primate, în special la oameni, precum şi la animalele de companie ale acestora, se extinde şi la broaştele femele, care utilizează clipitul ochilor pentru a comunica cu masculii, încurajându-i să iniţieze contactul sexual.
Cum scapi de gândacii de bucătărie fără chimicale: 3 ingrediente din bucătărie care alungă insectele Prezența insectelor în casă ne provoacă repulsie și, în încercarea de a ascăpa de ele, suntem tentați să apelăm la diferite substanțe toxice. Doar că utilizarea acestora poate fi periculoasă, mai ales dacă avem copii mici sau animale de companie. Există însă și remedii naturale care te scapă de gândaci într-o clipă. Soluțiile nu sunt deloc greu de preparat și vor avea un efect imediat împotriva gândacilor.
De ce este bine să-ți lași pisica să doarmă cu tine în pat? Despre beneficiile terapeutice ale animalelor de casă, în special ale câinilor și pisicilor, s-au scris biblioteci întregi, dar oamenii continuă să se informeze în legătură cu acest subiect. Iată 10 beneficii recomandate chiar de către oameni de știință.
Caz uluitor! Șobolanii au mâncat drogurile din secția de poliție Incident mai puțin obișnuit într-o secție de poliție din SUA. Șobolanii au mâncat drogurile confiscate de polițiști, care erau depozitate în camera de probe.
Poliţia Română scoate la concurs zeci de posturi de agent şi conductor de câini. Care este condiția esențială? Poliţia Română scoate la concurs 60 de posturi de agent şi conductor de câini, în Bucureşti şi în mai multe inspectorate din ţară. Una dintre condiţiile „esenţiale” pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească este aceea de a-şi iubi, îngriji şi dresa partenerul patruped.
De ce nu se sufocă balenele şi delfinii când dorm, dacă au nevoie de aer pentru a supravieţui? Chiar dacă sunt mamifere și au nevoie să inspire aer de la suprafață, balenele și delfinii nu au nicio problemă să doarmă sub apă, fără să se sufoce. Cercetătorii marini au studiat comportamentul celor 2 specii în astfel de situații și au descoperit două metode de bază pentru dormit.
Imagini rare, cu o căprioară albă, surprinse de jandarmii montani din Braşov - FOTO Jandarmii montani din Braşov au surprins şi făcut publice imagini rare cu o căprioară cu blana albă, pe care au întâlnit-o pe un traseu din zona staţiunii Bran. Ei fac apel la populaţie să aibă grijă de mediul înconjurător, pentru a avea parte şi de acum înainte de „astfel de întâlniri remarcabile”.
A murit porcul Pigcasso. Tablourile pictate de el, vândute cu peste 1 milion de dolari Porcul Pigcasso, considerat artist pentru talentul său de a picta, a murit, la vârsta de 8 ani. De-a lungul carierei sale, purcelul a câștigat peste un milion de dolari din vânzarea tablourilor.
Pot animalele să „miroasă frica oamenilor? Cât de mult ne putem ascunde teama de simțurile patrupedelor Percepția animalelor asupra emoțiilor și stării de spirit a oamenilor este un subiect fascinant și de mare interes atât pentru cercetători, cât și pentru iubitorii de animale. Frica este o emoție puternică și uneori dificil de controlat, iar posibilitatea ca animalele să fie sensibile la această stare emoțională poate fi intrigantă
Avertisment teribil pentru șoferi: ce reprezintă sacii negri de gunoi puși pe marginea drumului Toți cei care călătoresc pe drumurile din nordul acestei țări pot rămâne surprinși: deseori, există saci negri pe marginea drumului. Nu este o formă neglijentă de eliminare a deșeurilor, ci mai degrabă o măsură specială de precauție și o atenționare pentru șoferii care circulă în zonele împădurite.
Motanul Coco a confirmat că pisica are 9 vieți. A fost salvat în a 8-a zi după incendiul devastator de la Valencia Pompierilor din oraşul spaniol Valencia nu le-a venit să creadă când au descoperit, la 8 zile după incendiul care a devastat un bloc de apartamente, o pisică în viaţă, ghemuită printre rămăşiţele carbonizate.
Pisicile pot detecta cancerul și te ignoră intenționat când nu are chef. Câte lucruri nu știi despre pisica ta? Pisicile sunt vedetele rețelelor sociale când vine vorba despre cele mai populare animale de companie. Tocmai din acest motiv, oamenii știu și cele mai multe detalii legate de viața și comportamentul felinelor. Iată câteva mai puțin vehiculate.
Incendiu devastator, într-un apartament din Suceava. Tulburător ce au găsit pompierii înăuntru Un apartament din Suceava a luat foc după o explozie puternică. Din fericire, nicio persoană nu se afla în interiorul locuinței, însă șapte dintre animalele de companie ale proprietarilor au murit.
Bătrână în stare gravă, după ce a fost atacată de o haită de câini Caz revoltător, într-o localitate din Buzău. O femeie a fost atacată de o haită de câini pe stradă și, ca prin minune, a fost salvată de un vecin care i-a auzit țipetele. Bătrâna a ajuns în stare gravă la spital. Avea răni pe aproape tot corpul și a fost operată de urgență.
Lista completă de fructe și legume pe care le poate mânca o pisică. Toate alimentele vegetale sigure pentru felina ta Deși pisica este cunoscută pentru natura sa carnivoră, există situații în care aceasta manifestă preferințe și pentru alimentele vegetale. Fructele și legumele pot juca un rol important în digestia pisicii, sprijinind absorbția proteinelor și oferind organismului vitamine și minerale esențiale. Cu toate acestea, este important de subliniat faptul că nu toate fructele și legumele sunt benefice pentru pisici, unele putând fi chiar periculoase și toxice pentru sănătatea lor.
Suspiciuni de gripă aviară în București: o lebădă a fost găsită moartă într-un parc Este alertă în București, după ce o lebădă a fost găsită moartă în parul IOR. Specialiștii spun că, cel mai probabil, pasărea a murit din cauza gripei aviare.
Iluzia optică PERFECTĂ. Tu faci diferența între animale și umbrele lor? Dacă ești în căutarea unui provocări antrenante pentru mintea ta și vrei să îți verifici nivelul de atenție, ai venit la locul potrivit. Privește fotografia și spune ce crezi că vezi în ea, apoi mărește imaginea.
Român premiat pentru una dintre cele mai frumoase fotografii cu natură sălbatică. Unde a fost surprinsă imaginea O fotografie cu natură sălbatică, realizată de românul Daniel Dencescu, a fost premiată cu mențiune la competiția People's Choice Award.
10 obiceiuri ciudate ale câinilor. Cum trebuie interpretat dormitul încolăcit sau faptul că au nasul mereu umed Una dintre cele mai mari dorințe ale multora dintre noi este aceea de a ne întemeia o familie alături de partenerul pe care noi îl considerăm „ideal”. Copii sunt, de asemenea, binecuvântarea căutată de mai toate cuplurile, însă pentru două zodii din horoscop formarea unui cămin alături de cealaltă parte a rezultat a fi un proces destul de greoi.
Apariție rară pe litoralul românesc! Un rechin, filmat aproape de suprafața apei, în Portul Constanța VIDEO Ariție rară pe litoralul românesc! Un rechin a fost filmat în Portul Constanţa, în timp ce înota pe lângă dig, foarte aproape de suprafața apei. Rechinul este inofensiv, a explicat biologul Adrian Bîlbă.
Tradiția care arată că primăvara este aproape. „Nu și-au văzut umbra!” În fiecare an, la data de 2 februarie, ursul îşi părăseşte bârlogul, devenind un bun indicator meteorologic pentru lumea satului şi, potrivit tradiţiei, el îşi priveşte umbra în zăpadă.
Premieră în România: ALERTĂ de urși în județul Brăila, în zona de câmpie. A fost emis un mesaj RO ALERT O ursoaică și un pui au fost văzuți în apropiere de Făurei, în județul Brăila, la peste 100 de kilometri distanță de zonele montane. Un mecanic de locomotivă a văzut animalele și a alertat autoritățile.
Cine-i mai inteligent, corbul sau vulpea? Cât de reală este descrierea ei din fabule Fabulele și poveștile i-au creat vulpii renumele de animal viclean și descurcăreț, iar ursului și corbului de victime naive si, în general, prostuțe. Deși "inteligența" este un concept complex și nu poate fi măsurată ușor, nici la oameni, nici la necuvântătoare, se pare că vulpea a fost un pic favorizată.