Articolele din categoria LUMEA ANIMALELOR:

Puiuţi de pisică manul
A găsit 4 puiuţi într-o tufă și i-a luat acasă. Când au crescut, a venit șocul! Ce erau, de fapt, creaturile - FOTO
În timp ce făcea "inspecţia" zilnică prin grădină, un fermier din Rusia a dat peste patru ghemotoace de blană. Nu mai văzuse asemenea creaturi şi bărbatul era trecut bine de prima tinereţe. S-a văzut nevoit să cheme o echipă de veterinari, pentru a-i spune ce fel de animale sunt şi cum ar trebui să fie îngrijite. Nu s-a gândit nicio clipă că, din acel moment, va începe cea mai mare călătorie a vieţii...
Animalele de companie din China, în pericol de moarte în timpul pandemiei COVID-19
Animalele de companie din China, în pericol de moarte în timpul pandemiei COVID-19 - Măsura autorităților comuniste
Măsură controversată luată de autoritățile chineze în criza pandemică. Mai mulți bolnavi de COVID-19 au aflat, surprinși, că au rămas fără animalele de companie abia după ce au revenit acasă din spital sau din carantină. Animalele de companie au fost ucise de autorități, măsură inclusă în strateegia drastică pentru prevenirea răspândirii virusului, potrivit presei chineze.
Afacere de succes cu lapte de capră, în Iași, la numai de 30 de ani Video
Afacere de succes cu lapte de capră la numai de 30 de ani! Și-a deschis propria fermă, în Iași, cu 100.000 de euro
Un tânăr din Iași conduce o afacere de succes la numai 30 de ani. Ionuț Popa a deschis o fermă de capre iar laptele produs acolo este la mare căutare în județ și nu numai. Ionuț a lucrat peste hotare pentru alți fermieri, a furat meserie și s-a întors acasă cu dorința de a avea ferma lui. O sută de mii de euro l-a costat deschiderea afacerii tot mai înfloritoare.