Articolele din categoria ECONOMIE:

George Simion arată de ce este posibil ca un apartament cu două camere să coste doar 35.000 de lei
George Simion arată de ce este posibil ca un apartament cu două camere să coste doar 35.000 de lei - VIDEO
Liderul AUR George Simion arată că este posibil ca un apartament cu două camere, vândut în București, Timișoara sau Cluj, să coste 35 000 de euro. Acesta detaliază, într-un video postat pe pagina sa de Facebook, care este valoarea fiecărei operațiuni în parte și motivul pentru care o astfel de locuință ajunge să fie vândută cu sume între 80 000-100.000 de euro, pe piața imobiliară. 
ANAF promite anularea penalitatilor si bonusuri, pentru a crește colectarea bugetară
S-a publicat proiectul ordonanţei privind AMNISTIA FISCALĂ. Cine poate profita de scutiri și bonusuri? - DOCUMENT
Ministerul Finanţelor a publicat proiectul Ordonanței de Urgență privind facilităţile fiscale acordate celor care-și plătesc datoriile către bugetul sau achită în avans taxele curente. Prin acest proiect, Ministerul Finanțelor estimează  că va încasa suplimentar aproximativ 9 miliarde de lei, din care se scade impactul bonificaţiei, evaluat la 1,1 miliarde de lei.
Vladimir Putin și Xi Jinping la o porție de clătite rusești(Profimedia)
Băncile chineze au oprit „în masă” tranzacțiile cu firme din Rusia. Alertă printre oamenii de afaceri ruși
Unele companii ruseşti se confruntă cu întârzieri din ce în ce mai mari şi costuri crescute la procesarea plăţilor cu partenerii comerciali din China, astfel că tranzacţii în valoare de zeci de miliarde de yuani sunt în suspensie. Potrivit unor surse citate de Reuters, măsura ar avea legătură cu temerea de sancțiunile internaționale împotriva celor care fac afaceri cu Moscova.
 Ministerul Finanțelor, anunț după ce Fitch a menținut ratingul de țară pentru România
Fitch reconfirmã ratingul suveran al României şi perspectiva stabilã. Anunțul oficial de la Finanțe
Agenţia de rating Fitch a reconfirmat ratingul aferent datoriei guvernamentale a României la BBB-/F3 pentru datoria pe termen lung şi scurt în valutã, precum şi perspectiva stabilã, a anunţat sâmbătă Ministerul Finanţelor. Potrivit sursei citate, ”punctele forte care au condus la menţinerea ratingului şi a perspectivei sunt contrabalansate de nivelul deficitelor bugetului de stat şi ale contului curent în raport cu suverani cu un rating similar, de nivelul ridicat al rigiditãţii bugetare şi de poziţia datoriei externe nete”.