Articolele din categoria ACTUAL:

Gheorghe M. Ştefan este şi ministrul care a introdus religia ca disciplină în şcolile din România. Exclusiv
ŞCOALA, DUPĂ 25 DE ANI. Ministrul care a introdus RELIGIA: "Catehizare faceţi la Biserică!" (I)
Gheorghe M. Ştefan a fost ministru al Educaţiei în perioada 28 iunie 1990 - 16 octombrie 1991, în Guvernul Roman. A ieşit din politică, dar a rămas la catedră unde încearcă să facă performanţă. Cel de-al doilea ministru al Educaţiei, după Revoluţia din 1989, a vorbit în exclusivitate pentru REALITATEA.NET despre ce s-a întâmplat cu sistemul de învăţământ din România în ultimii 25 de ani. Cine e de vină, unde s-a greşit, dar mai ales ce soluţii există pentru acest "dezastru naţional"? Sunt doar câteva dintre aspectele pe care profesorul universitar a încercat să le clarifice într-un interviu serial acordat în exclusivitate pentru REALITATEA.NET. Un vizionar şi un adept al tehnologiei, profesorul crede în noile generaţii şi spune că "trebuie să schimbăm fundamental felul în care desfăşurăm şcoala". Gheorghe M. Ştefan este şi ministrul care a introdus religia ca disciplină în şcolile din România, acesta fiind şi subiectul primei părţi a interviului.
Reţetele eliberate de medici erau semnate de clienţii farmaciilor Alt tip
Detalii şocante în dosarul reţetelor false: "Mie mi s-a făcut rău! Este groasă situaţia!"
Medicii şi farmaciştii implicaţi în reţea se foloseau de semnăturile clienţilor şi vecinilor de bloc pentru a frauda statul de milioane de euro. Incredibil este şi faptul că aceştia şi-au văzut de fraude, chiar şi după ce au aflat că sunt vizaţi de o anchetă. Informaţiile apar în interceptările din referatul procurorilor, obţinut în exclusivitate de Realitatea TV. Între timp, cele nouă persoane reţinute în acest dosar au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.
Moaştele Sfinţilor Constantin şi Elena au fost depuse pe Dealul Patriarhiei
Moaştele Sfinţilor Constantin şi Elena au fost depuse pe Dealul Patriarhiei
Credincioşii au sărbătorit cu rugăciune ziua Sfinţilor împăraţi Constantin şi Elena. Mii de pelerini au venit în Capitală pentru a se ruga la moaştele sfântului domnitor martir Constantin Brâncoveanu şi ale împăraţilor Constantin şi Elena. În spirit românesc, oamenii şi-au pierdut răbdarea şi s-au înghesuit la racla de argint, unii având chiar nevoie de intervenţia medicilor, după ce li s-a făcut rău în îmbulzeală.
Dan Adamescu
Percheziții la Dan Adamescu. Avocatul milionarului s-a sinucis
Percheziţii la locuinţa şi firmele miliardarului Dan Adamescu. Procurorii DNA au descins şi la sediul Astra Asigurări, companie deţinută tot de Adamescu. Percheziţiile au loc în dosarul celor patru judecători arestaţi aseară pentru luare de mită. Coincidenţă sau nu, unul dintre avocaţii lui Adamescu s-a sinucis luni, aruncându-se în faţa metroului. Asta după ce, în aceeaşi zi a fost audiat la DNA în calitate de martor în dosarul judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti.