ANUNŢ IMPORTANT. Toţi utilizatorii eBAY trebuie să îşi schimbe parolele

Anunț surprinzător de la eBay
Anunț surprinzător de la eBay

Celebrul site de anunturi online le recomanda utilizatorilor sa faca acest lucru.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Imaginea ADEVĂRULUI! Cât de rău se simte Regele Charles, de fapt. Fotografia care vorbeşte de la sine

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Marcel Ciolacu, anunț de ultimă oră despre plata pensiilor înainte de Paști

Articol partener

PUTEREA.RO

AUR și-a pregătit candidații pentru alegerile locale!

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

„Pitești, am auzit că îți plac dungile”. Un brand de cosmetice, reclamă jignitoare asociată cu teribila închisoare Pitești

Actual

Printul Paul de Romania
Dosarul Ferma Băneasa. Paul de România, depistat într-un resort din Malta! Acesta are de ispășit o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani și 4 luni
Este informația momentului! Paul de România, condamnat definitiv la închisoare în dosarul ”Ferma Băneasa” pentru fapte de corupție, a fost localizat în Malta, au anunțat surse citate de Realitatea PLUS. Potrivit surselor citate, stabilirea locației acestuia a fost posibilă în urma cooperării dintre poliția română și cea malteză.

Dan Voinea, fost procuror / Arhivă foto
Fostul procuror Dan Voinea, informații-bombă despre Mineriadă: 1.000 de soldați au fost îmbrăcați în hainele minerilor. Planul secret scris în creion: Roman l-a semnat, Iliescu a dat ordinul
Dan Voinea, fost procuror-șef al Parchetului Militar și magistratul care a investigat dosarul Mineriadei, a făcut dezvăluiri uluitoare în exclusivitate la Realitatea PLUS despre mișcările făcute de Ion Iliescu în creion, dar și de oamenii din spate, care au făcut pas cu pas ceea ce a cerut fostul președinte. Dan Voinea a amintit și de presiunile politice, de modul în care s-a acționat în baia de sânge organizată, dar și de planul de luptă cu manifestanții. 

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat, în județul Alba, din cauza unor scurgeri de carburant! Pilotul nu a fost rănit
Un avion de mici dimensiuni a aterizat forțat, în județul Alba, din cauza unor scurgeri de carburant! Pilotul nu a fost rănit
Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, duminică, pe un teren agricol de pe raza localităţii Vurpăr, jude'ul Alba. Pilotul nu a suferit leziuni i a refuzat transportul la spital.

pensii speciale
Deși Legea "specialilor" a fost schimbată, veniturile rămân în continuare nesimțite. Umilință maximă pentru pensionarii de rând!
Speciali până la moarte, conform legii. În loc să elimine pensiile speciale, așa cum promiteau aleșii în urmă cu 5 ani, aceștia le-au salvat pentru următorii 40 de ani. Asta în timp ce pensionarii care au muncit o viață întreagă de abia își duc traiul de pe o zi pe alta.

știință și tehnologie

Cât de mare a fost iradierea de la Cernobîl în România. Ce a ascuns Ceauşescu
38 de ani de la Cernobîl, catastrofa nucleară care a dus la dezintegrarea blocul comunist
Pe 26 aprilie 1986, la ora 01:23 dimineața, la centrala atomoelectrică de la Cernobîl a avut loc cel mai grav accident nuclear civil din istorie. Explozia unui reactor a proiectat în atmosferă o cantitate uriașă de particule de uraniu îmbogățit. Suprafețe mari din Ucraina, Rusia și, în special, Belarus au fost afectate grav. Particulele radioactive au ajuns deasupra Europei de Est, în Peninsula Scandinavă, dar și în America de Nord. Potrivit datelor oficiale, au fost 56 de decese directe și alte circa 9.000 în perioada următoare, precum și alte zeci de mii de persoane cu diverse sechele. Bilanțul poate fi pus sub semnul întrebării, pentru că autoritățile din toate țările comuniste au încercat să minimizeze consecințele. 

Vodafone caută cel mai bun gamer din România
Vodafone caută cel mai bun gamer din România. Peste 1200 de jucători concurează pentru 22.000 euro la Poli E-FEST
Între 26-30 aprilie 2024, POLITEHNICA București organizează cea de-a doua ediție a Poli E-FEST - powered by Vodafone, cel mai mare campionat de jocuri video din țară, cu peste 1200 de participanți și 5000 de vizitatori. Evenimentul oferă o platformă pentru sute de elevi și studenți să-și pună în valoare abilitățile în gaming, cu premii în valoare totală de peste 22 000 de euro, oferite de Vodafone România, în demersurile de a susține comunitatea de gaming la nivel local.

Cele mai personale conversații de pe WhatsApp devin și mai private! Ce sunt
Cele mai personale conversații de pe WhatsApp devin și ... mai private! Ce sunt "Hidden Group" și cum funcționează
Meta vine cu o nouă modificare la WhatsApp, aplicația gratuită de mesagerie și apelare video folosită de peste două miliarde de oameni din peste 180 de țări. Vorbim despre introducerea unui meniu de apelare îmbunătățit, dar și despre o funcție pentru grupuri ascunse în versiunea beta a aplicației.

Facebook
O nouă rețea de socializare rivalizează cu Facebook și Twitter: a ajuns deja la 150 de milioane de utilizatori
150 de milioane de utilizatori folosesc cel puţin o dată pe lună noua reţea socială dezvoltată de Meta pentru a concura cu X/Twitter.

Ultimele stiri

Rareș Bogdan
Cum vede Rareș Bogdan cel mai nou sondaj privind procentele la Capitală: "3 candidați principali vor fi umăr la umăr". Nico șansă pentru Piedone
Rareș Bogdan aruncă bomba! Prim-vicepreședintele PNL a declarat, duminică, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că Nicușor Dan scade în sondaje, și astfel, alături de Gabriela Firea și Sebastian Burduja, duce o luptă acerbă pentru scaunul de la Primăria Capitalei. Mai mullt, Rareș Bogdan l-a desființat pe Cristian Popescu Piedone și a spus că „s-a născut speranță și a murit talent”. 

George Simion  / Foto: Inquam Photos
George Simion propune un memorandum al partidelor conservatoare din UE pentru a nu o vota pe Ursula von der Leyen la CE
Preşedintele AUR, George Simion, a propus ca toate partidele conservatoare şi suveraniste din Uniunea Europeană să semneze un memorandum comun prin care să îşi asume că nu o vor susţine pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la şefia Comisiei Europene.

Adio, insomnii! Alimentele recomandate pentru un somn odihnitor
Adio, insomnii! Alimentele recomandate pentru un somn odihnitor
Insomnia este resimțită în rândul cât mai multor persoane, iar motivele sunt variate. Printre cele mai importante amintim stresul, alimentația nepotrivită și un stil de viață „dezordonat”. Din fericire, există câteva remedii care contribuie la formarea unui somn odihnitor. 

Atac armat într-o biserică din Alabama, SUA: doi morți
"Nu pot respira!" Bărbat ucis în timpul arestării, în SUA! Cazul George Floyd se repetă
Un caz șocant a stârnit o revoltă uriașă în statul american Ohio. Un bărbat afroamerican și-a pierdut viața la scurt timp după ce a fost pus la pământ și imobilizat de polițiști. Atenție, urmează imagini și informații cu puternic impact emoțional! 



Vezi emisiunile Realitatea Plus