Articolele din categoria TRAVEL:

Turiștii români care au fugit din vacanța de pe litoralul Bulgariei lansează un avertisment. Foto: Profimedia
Turiștii români care au fugit din vacanța de pe litoralul Bulgariei avertizează: „Este un focar, efectiv! Stări de vomă, diaree, dureri de cap și musculare, ne simțim cumplit!”
Un turist român a împărtățit pe Facebook experiența neplăcută de care a avut parte în vacanța de pe litoralul Bulgariei. Semnalul său, conform căruia turiștii se confruntă cu un risc major de îmbolnăvire, a fost confirmat și de ceilalți participanți la discuție, care au trecut prin experiențe similare.
Călătorii unui tren Regio, abandonați în câmp
Călătorii unui tren Regio, abandonați în câmp: locomotiva, luată să tracteze un tren internațional rămas în pană: ”Ne lăsați aici ca pe niște animale!”
Un tren Regio al CFR Călători a fost lăsat fără locomotivă timp de o oră și jumătate. În acest timp, locomotiva luată de la trenul Regio a fost cuplată la tracțiunea unui tren Interregio internațional, care rămăsese ”în pană” din cauza unei defecțiuni. În tot acest timp, călătorii din trenul Regio au așteptat în câmp.
 De ce au izbucnit, de fapt, incendiile din Grecia / Foto: Profi Media
De ce au izbucnit, de fapt, incendiile din Grecia: a fost mână criminală. Detaliul care a alertat autoritățile
Sunt anchete uriașe în Grecia, după ce autoritățile au stabilit că cele mai multe incendii au fost provocate de mâna omului. Aproape 670 de incendii au fost înregistrate și au distrus 500 de kilometri pătrați de teren. Mii de turiști au rămas blocați pe insulele devastate de flăcări uriașe. Temperaturile extreme au depășit 40 de grade Celsius în timpul valurilor intense de căldură. Experții și activiștii dau în continuare vina pe schimbările climatice, însă anchetele arată că de vină este neatenția umană sau reaua voință.