Articolele din categoria TRAVEL:

E.coli în Marea Neagră. Avertismentul unui medic pentru toți turiștii care merg pe litoral
E.coli în Marea Neagră. Avertismentul unui medic pentru toți turiștii care merg pe litoral: există un pericol MAI MARE decât această bacterie
E. coli ridică mari probleme pentru turiștii care aleg să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc, însă există un pericol și mai mare pentru aceștia. Doctorul Adrian Marinescu, director medical la Institutul „Matei Balş”, din Capitală, spune că pericolul ca turiștii să facă toxiinfecție alimentară este mai mare decât cel de a se îmbolnăvi din cauza concentrațiilor de E.coli din apa mării.
Mobilizare de forțe pe teren: utilajele, gata de intervenție. Criza gunoaielor, la final
Mobilizare de forțe pe teren, după înlăturarea mafiei gunoaielor din Târgu Mureș: utilajele, gata de intervenție. Criza gunoaielor, la final - FOTO și VIDEO
Mobilizare de forțe pe teren, după ce Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Ecolect Mureş a semnat, la începutul săptămânii, contractul de colectare a deşeurilor pentru zona 2 Mureş, care cuprinde municipiul Târgu Mureş şi alte 18 unităţi administrativ-teritoriale, cu Asocierea Polaris M. Holding - Urban Grup Environment, după aproape 3 luni de la rezilierea contractului cu vechiul operator. Deșeurile nu vor mai fi o problemă pentru cetățeni, iar calitatea vieții urmează să fie considerabil îmbunătățită, odată cu înlăturarea mafiei locale a gunoaielor. Toate utilajele sunt pregătite pentru declanșarea operațiunii de curățare și igienizare a mediului. 
Scandal în avion: o româncă a fost dată jos din aeronavă, după o ceartă cu stewardesa / Foto: Profi Media
Scandal în avion: o româncă a fost dată jos din aeronavă, după o ceartă cu stewardesa
Scandal de amploare în avion, înainte de decolare. O româncă a fost evacuată cu forța de polițiști după ce s-a certat cu o stewardesă. Totul ar fi pornit după ce pasagera ar fi amenințat una dintre însoțitoarele de zbor. Stewardesa i-a cerut să părăsească avionul pentru că nu vor decola cu românca la bord. În cele din urmă, femeia și-a cerut scuze, însă polițiștii tot au săltat-o.