Articolele din categoria TRAVEL:

Pasajul Europa Unită, înconjurat de mult verde, așteaptă ultimele retușuri
Pasajul Europa Unită, înconjurat de mult verde, așteaptă ultimele retușuri - FOTO
Pasajul Europa Unită, din Sectorul 4, a dat testul rezistenței. Timp de două zile, pasajul suprateran construit la intersecția dintre B-dul Alexandru Obregia, B-dul Metalurgiei și Șos. Turnu Măgurele a trecut printr-o serie de verificări menite să urmărească și să ofere informații despre comportamentul real al întregii suprastructuri, în vederea punerii în circulație în condiții de maximă siguranță.
Ciorile din Cișmigiu vor fi alungate cu focuri de artificii / Foto: Inquam Photos
Ciorile din Cișmigiu vor fi alungate cu focuri de artificii. Nicușor Dan: "Mănâncă în oraș și vin seara târziu"
Ciorile din parcul Cișmigiu ar putea să fie alungate cu artificii și lasere, după ce soluția cu megafoanele s-a dovedit a fi ineficientă. Primarul Nicușor Dan susține că păsările vin în centrul Capitalei pentru că aici se află cei mai mari arbori din oraș. În această vară, Primăria Capitalei a cheltuit 500.000 de lei pentru a instala mai multe boxe în parc pentru a face gălăgie, dar păsările care fac mizerie s-au obișnuit cu acest lucru. 
 Cum ajung pământurile României pe mâinile străinilor - Resort de lux în Arad, în satul cu 10 oameni cumpărat de un miliardar italian
Cum ajung pământurile României pe mâinile străinilor - Resort de lux în Arad, în satul cu 10 oameni cumpărat de un miliardar italian
Pământurile României ajung pe mâinile străinilor. Într-un sat părăsit din județul Arad, unde abia dacă mai trăiesc 10 oameni, un italian a cumpărat tot ce se putea și a transformat zona într-un proiect imobiliar gigantic. Și acum, bărbatul vrea mai mult. În viitor, vrea să dezvolte un proiect cu trei componente: agroturism, imobiliar și producție.