Articolele din categoria TRAVEL:

Bărbat expediat prin avion Photo
Povestea incredibilă a bărbatului care a văzut moartea cu ochii după ce s-a "expediat" singur acasă, par avion. Detaliul care a șocat
Brian Robson vrea să îi contacteze pe Paul și John - nu reușește să își amintească numele lor de familie -, doi bărbați care l-au ajutat să scape din Oz. Brian, din Cardiff, avea doar 19 ani când cei doi prieteni ai săi l-au ajutat să se ascundă într-o cutie din lemn pentru "a se expedia prin poștă" din Melbourne în Londra. Nu își permitea să își cumpere un bilet de avion dar era disperat să se întoarcă acasă. Călătoria s-a dovedit a fi mult mai periculoasă decât își imaginase și aproape că i-a pus capăt vieții, dar, din fericire, a ajuns să trăiască suficient cât să spună o poveste incredibilă. 
Scufundări faleza Cazinoului din Constanța
DEZASTRU arheologic la Constanța. Cum riscă România să piardă 1 milion de euro din cauza unui arheolog incompetent
Cazinoul (și faleza lui), cea mai reprezentativă imagine a Constanței. O construcție monument istoric, așezată pe locul în care cu două mii de ani în urmă era un port antic de seamă, este mândria Constanței. Doi dintre arheologii Muzeului de Arheologie Constanța au dat undă verde, în iunie 2020, apariției de construcții peste vestigiile antice de sub mare, de lângă Cazino. Aceiași arheologi au început să dea vina acum pe pe Ministerul Culturii, pe DNA, pe Armata Română ca să-și acopere defectuoasa cercetare din teren. Cei doi au făcut un raport care poate duce la distrugerea vestigiilor antice.
Zanzibar/sursa foto: Pixabay
De ce să alegi o vacanță în ZANZIBAR. Ce spune MUDI, ghidul turistic local care vorbește limba română
Muhammed Suleiman Yussuf (Mudi), ghid turistic din Zanzibar, a vorbit despre ce înseamnă o vacanță în arhipelagul african. Acesta a precizat, la Realitatea PLUS, că își dorește să viziteze România cât de curând, însă totul depinde de modul în care va evolua pandemia. Mudi a mai spune că turiștii care vizitează Zanzibarul se întorc și a doua oară cu o altă vacanță în arhipelag.
Jepii Mici, masivul Bucegi
Acțiune DIFICILĂ pe Jepii Mici din Bucegi pentru salvarea unui turist rămas blocat pe traseu - Operațiunea a durat trei ore
Acțiune dificilă de recuperare a unui turist rămas blocat pe traseul Jepii Mici din Bucegi! Salvamontiștii din Bușteni au intervenit sâmbătă cu greutate din cauza vizibilității foarte mici și a riscului mare de avalanșă. Tot sâmbătă, mai mulți turiști au fost recuperați din Munții Baiului de salvamontiștii prahoveni. Turistul din Bucegi a fost salvat seara târziu, într-o operațiune ce a durat  trei ore, fiind în siguranță la cabana Caraiman, a anunțat Salvamont.
Turiști salvați de la Cascadoarea Urlătoarea Foto: Captură Video Salvamont Bușteni Video
CUM au coborât în Bușteni câțiva bucureșteni în blugi și ghetuțe de oraș pe poteca înghețată de la Urlătoarea. Intervenția Salvamont
Mai mulți bucureșteni, izolați la Cascada Urlătoarea, au fost salvați de salvamontiști, care i-au ajutat, pas cu pas, să coboare până în Bușteni. Deși traseul nu este greu, orășenii au avut multe de îndurat pe poteca înghețată din cauza echipamentului necorespunzător - blugi, ghetuțe și pantofi de sport, plus lanternele de la telefoanele mobile. Ei au parcurs drumul aproape „în patru labe”.