Articolele din categoria ALEGERI LOCALE 2020:

Eugen Pîrvulescu
Suspiciuni de fraudă la Teleorman. Eugen Pîrvulescu (PNL): Cerem renumărarea voturilor pentru Consiliul Județean
Suspiciuni de fraudă la Teleorman. Candidatul PNL pentru Consiliul Județean, Eugen Pîrvulescu, cere ca voturile să fie renumărate. Liberalul susține că, după închiderea urnelor, a primit semnale că PSD a furat voturile. Dacă la șefia CJ rămân dubii, liberalii sunt siguri de succesul din consiliu, pentru că au majoritate. De asemenea, ei au câștigat și 47 de primării în județul lui Dragnea. 
gabriela firea
Gabriela Firea susține că nu fuge de răspundere după înfrângerea de la Primăria Bucureștiului
Gabriela Firea a lansat noi acuzații la adresa lui Victor Ponta și Robert Negoiță că nu au vrut să facă o alianță de stângă care să o susțină pentru primăria Capitalei. Criticile au venit după ședința de la sediul Partidului Social Democrat, ședință la care au participat, conform Hotnews, Marcel Ciolacu, Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, Vasile Dîncu, Dan Tudorache și Gabriela Firea.
Petre Roman, după ce a fost ales pe lista Gabrielei Firea: Nu m-am văzut, în campanie, nici cu ea, nici cu ceilalți consilieri
VIDEO Petre Roman, după ce a fost ales pe lista Gabrielei Firea: Nu m-am văzut, în campanie, nici cu ea, nici cu ceilalți de pe lista de consilieri
Petre Roman, ales consilier general la Primăria Capitalei pe listele PSD, crede că Gabriela Firea a pierdut  pentru că n-a transmis electoratului mesajul potrivit. Roman a mai afirmat, la postul public de televiziune, că nu s-a întâlnit, în timpul campaniei, nici cu fostul primar general, nici cu vreun alt candidat VIP de pe lista lui Firea.
Lupta continuă pentru Primăria Sectorului 1. Tudorache susține că are mai multe voturi decât Armand. Bucura: "Modul în care s-au numărat voturile a fost deficitar"
Lupta continuă pentru Primăria Sectorului 1. Tudorache susține că are mai multe voturi decât Armand. Bucura: "Modul în care s-au numărat voturile a fost deficitar"
Suspans în lupta pentru Primăria sectorului 1 din Capitală. Principalii candidați, Clotilde Armand și Daniel Tudorache, și-au anunțat amândoi victoria pentru preluarea celui mai bogat sector din Capitală. Datele oficiale o indică pe Clotilde Armand victorioasă, însă social-democratul Dan Tudorache spune că are mai multe voturi.