ALEGERI LOCALE 2020Gabriela Firea susține că avut mână liberă de la conducerea PSD să-și facă lista de consilieri. Mitică Dragomir nu renunță la fotoliul de consilier general
Gabriela Firea susține că avut mână liberă de la conducerea PSD să-și facă lista de consilieri. Mitică Dragomir nu renunță la fotoliul de consilier general
Gabriela Firea susține că persoanele înscrise pe lista PSD pentru Consiliul General al municipiului București nu pot fi îndepărate decât prin proceduri de partid. Replica fostului primar genral vine după ce, pe surse, a apărut informația că liderul PSD Marcel Ciolacu i-ar fi înlăturat din listă pe Petre Roman, Dumitru Dragomir și Anghel Iordănescu. 

ACTUALDaniel Tudorache
Daniel Tudorache susține că mai are o contestație care poate schimba alegerile din Sectorul 1: "Aștept ședința BEC de mâine"
Daniel Tudorache anunță că va aștepta sedința BEC de mâine pentru a lua în discuție contestația sa în privința imaginilor apărute în presă care ar arăta un presupus furt de voturi la alegerile de la Sectorul 1. Tudorache se declară surprins că BES 1 a declarat-o câștigătoare pe Clotilde Armand înainte de o decizie în cazul acestei contestații.

ACTUAL