Google interzice interfețele modificate pe Android Wear, Auto şi TV Deşi ne-am obişnuit să vedem tot felul de interfeţe proprietare pe dispozitivele cu Android, Google nu va permite aşa ceva pe Android Wear, Auto şi TV.
Cel mai uşor smartphone din lume În lupta după superlative absolute în specificaţii, cel puţin momentan, XOLO Win Q900s este cel mai uşor smartphone din lume.
Cele mai bune patru telefoane ale momentului Războaiele între smartphone-uri și ecosisteme ni se par exagerări. Credem că fiecare ecosistem are și caracteristicile sale puternice, dar și slăbiciuni. Așa că, după ce ieri am descoperit Regele Android, am decis să alegem un telefon din fiecare lume și să vă spunem care e cel mai bun.
Facebook manipulează! Experimentul psihologic incredibil făcut pe 700.000 de oameni O echipa de sociologi si psihologi a realizat, cu ajutorul Facebook, un experiment prin care a incercat sa afle impactul mesajelor de pe reteaua de socializare asupra psihicului uman. Rezultatele au fost publicate într-una dintre cele mai prestigioase reviste ştiinţifice din lume, PNAS, jurnalul Academiei Americane de Ştiinţe.
Facebook a manipulat starea de dispoziţie a utilizatorilor, în cadrul unui experiment secret Compania Facebook a manipulat emoţiile resimţite de aproape 700.000 dintre utilizatorii săi, în cadrul unui experiment secret, în urma căruia a descoperit că stările de fericire şi de tristeţe sunt "contagioase", putând fi transmise de la un internaut la altul, informează independent.co.uk.
Semieşec înregistrat de NASA, în testarea unei tehnologii care ar putea trimite astronauţi pe Marte NASA a trimis o "farfurie zburătoare" în atmosfera înaltă a Terrei, cu ajutorul unui balon, pentru a testa o tehnologie ce ar putea fi utilizată în viitor pentru a plasa încărcături mari şi astronauţi pe planeta Marte, însă experimentul a eşuat parţial din cauza unei defecţiuni a paraşutei.
Cum faci backup la Android Deseori sunt întrebat cum poate fi realizat un backup la Android, din păcate răspunsul nu este unul foarte simplu.
NASA testează o navă cu care ar putea transporta oameni pe Marte Agenția aerospațială americană NASA a testat sâmbătă o tehnologie cu ajutorul căreia, în viitor, s-ar putea transporta oameni pe planeta Marte, informează AFP și EFE, precizând că misiunea considerată drept un succes de specialiști a costat aproximativ 150 de milioane de dolari, potrivit AGERPRES.
O compania din SUA l-a angajat pe hackerul care i-a spart baza de date Compania care a dezvoltat aplicaţia Yo, ce permite utilizatorilor să trimită prietenilor un mesaj instant, l-a angajat pe hackerul care i-a pătruns în fişiere, pentru a-şi îmbunătăţi serviciile de securitate, scrie Business Insider, citat de ZF.
Zoologii au identificat creatura misterioasă care a îngrozit New York-ul În cartierul Morris Heights din districtul new-yorkez Bronx a fost zărit, începând in luna aprilie a acestui an, un animal care cutreiera străzile mai ales noaptea şi pe care localnicii nu l-au putut recunoaşte. Abia în urmă cu câteva zile, misterul a fost dezlegat: un zoolog a identificat creatura ca fiind un jder-pescar, un animal care n-a mai fost semnalat în regiune din secolul al XVII-lea, scrie descopera.ro.
Noul hit în materie de jocuri "inedite" Cine ar fi crezut că un joc precum Goat Simulator ar fi fost de interes și ar fi devenit destul de popular? Cum sună atunci un alt titlu de genul ”Rock Simulator”?
Telefonul care se deblochează cu tatuaje digitale Dacă tot vorbim de brăţări, ceasuri şi ochelari inteligenţi, a venit timpul să discutăm şi de beneficiile oferite de tatuajele digitale.
Supremo Putin: iPhone 5S ,"din Rusia, cu dragoste" Când banii nu sunt o problemă, un iPhone 5S nu poate deveni subit mai deştept. Prin materiale preţioase, poate, în schimb, să devină mai scump.
Crezi în astrologie? NU SCAPI de această PREDICŢIE, indiferent de zodie! Credinţa în astrologie şi în predicţiile pe care horoscopul le face poate avea consecinţe negative foarte grave, spun oamenii de ştiinţă.
Şobolanii mutanţi, de 60 cm şi rezistenţi la OTRAVĂ, invadează oraşele În Marea Britanie, biologii studiază şobolanii de mari dimensiuni, care apar tot mai des prin oraşe. Testele genetice au arătat că mulţi dintre şobolani prezintă o mutaţie care îi face imuni la otrăvurile folosite în mod obişnuit pentru combaterea lor, ceea ce complică foarte mult sarcina de a ţine sub control populaţiile de rozătoare.
DOVEDIT ŞTIINŢIFIC: Cum poţi face pe cineva să se îndrăgostească de tine Când cercetătorii au întrebat mai multe cupluri care sunt factorii care i-au determinat să se îndrăgostească, au ieşit în evidenţă 11 elemente esenţiale.
Efectele negative ale astrologiei. Ce riscă cei care cred în horoscop Multe persoane care recunosc că sunt interesate de horoscop susţin că totul este doar o distracţie, nimic serios. Cercetătorii spun însă că această credinţă în astrologie poate avea consecinţe negative foarte grave, potrivit descopera.ro.
Cum vă instalaţi Android L pe Nexus 5 şi Nexus 7 Deşi este disponibil momentan doar într-o variantă preview pentru dezvoltatori, dacă vă macină curiozitate, vă puteţi instala Android L pe Nexus 5 şi Nexus 7.
Video Cum funcționează ceasul inteligent Moto 360 După o lungă perioadă de zvonuri legate de primul smartwatch cu Android Wear, cei de la Motorola au decis să facă publice detaliile aferente Moto 360.
Luis Suarez, în rolul lui Hannibal Lecter! Cea mai tare parodie cu canibalul de la Mondial Atacantul uruguayan Luis Suarez a ajuns vedeta pe internet. Faptele incredibile ale atacantului i-au adus porecla de Hannibal Lecter, fiind comparat cu celebrul personaj din filmul "Tacerea Mieilor”, premiat la Oscar.
FENOMEN RAR pe cerul României! Ce au descoperit astronomii de la Observatorul din Bârlad (VIDEO) Recent, echipa de la Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad, judeţul Vaslui, şi Astroclubul “Perseus” Bârlad a reuşit să surprindă de pe teritoriul României o cometă mai putin obisnuită, relatează Agerpres, citat de Jurnalul.ro. Iniţial acest obiect era un asteroid cu numele 2013 UQ4, iar ulterior astronomii au descoperit că a devenit o cometă C/2013 UQ4 (Catalina).
LG G3 vine oficial în România. Cum se prezintă telefonul cu cea mai mare rezoluție LG G3 a fost lansat oficial în România. Sud-coreenii își aduc cel mai nou smartphone la un preț de 2.700 de lei. Iată ce îl face meritoriu pentru o investiție.
FENOMEN RAR pe cerul României! Ce au descoperit astronomii de la Observatorul din Bârlad Recent, echipa de la Observatorul Astronomic al Muzeului „Vasile Pârvan” din Bârlad, judeţul Vaslui, şi Astroclubul "Perseus" Bârlad a reuşit să surprindă de pe teritoriul României o cometă mai putin obisnuită.
Samsung rupe tradiţia! Noutatea adusă de Galaxy Note 4 Dupa mult asteptata lansare a Galaxy S5 Prime, Samsung lucreaza intens la pregatirea noului Galaxy Note 4, phablet pe care urmeaza sa il prezinte in septembrie. Presa internationala relateaza ca noul telefon ar urma sa reprezinte o borna importanta pentru sud-coreeni.
Apple resuscitează un gadget devenit ISTORIE Au trecut peste 650 de zile de cand Apple a lansat primul iPod Touch. A fost unul dintre cele mai bine vandute gadgeturi insa, din momentul in care au aparut smartphone-urile, lucrurile s-au schimbat, iar iPod-ul a intrat intr-un con de umbra.
Cum DISPARI din căutările GOOGLE? SERVICIUL E GRATUIT şi poţi să-l foloseşti Ce se intampla dacă scrii numele tau pe Google? Daca exista postari nemultumitoare, atunci ai nevoie de asta.
Un sistem de trei găuri negre supermasive, descoperit la 4 miliarde ani lumină de Terra Un grup internațional de astronomi a descoperit un sistem de trei găuri negre supermasive, a căror masă depășește de câteva miliarde de ori masa Soarelui, într-o galaxie aflată la circa 4 miliarde de ani lumină distanță de Terra, a informat astronomul Ian Heywood, potrivit EFE.
"Universul n-ar trebui să existe". Demonstraţia ŞOCANTĂ a unui om de ştiinţă Modelul computerizat al evenimentelor survenite curând după Big Bang arată că Universul ar fi trebui să sufere un colaps la doar câteva microsecunde după naşterea sa, arată un nou studiu. Fizicienii caută acum elementul lipsă – factorul care să explice de ce, totuşi, nu s-a întâmplat aşa.
INIMI UMANE MINIATURALE, create în laborator de cercetătorii scoţieni Inimi umane miniaturale, capabile să bată de o manieră autonomă, au fost create în laborator de cercetătorii de la Universitatea Abertay din Scoţia, informează dailymail.co.uk.